Kahvaltının adresi

Namlı, 90 yıllık birikimiyle şarküteri, kafe ve restoran konseptini birleştirerek sektöre imzasını attı.

Mekânın şarküteri kısmında bulunan yerli ve ithal peynir ve et mamullerinden zeytinlerine, reçellerinden ballarına, organik ürünlerinden yöresel tatlarına kadar lezzet şöleni sunuluyor. Hakkari, Van ve Siirt Pervari bölgelerinin balları özenle seçilip satılırken, et mamullerinde de kendi butik imalathanesinde sadece kendi dükkanlarında hem servise sunuyor hem de satış için üretime geçiyor.  

Pastırması Namlı’ya özel Kayseri’den geliyor. 32 çeşit hepsi farklı yörelerden İznik, Gemlik, Alanya, Bodrum ve Hatay zeytinleri mekânda lezzetseverleri bekliyor. Nar ekşisi, kurutulmuş domatesi, patlıcan, bamya ve biber gibi ürünleri Antep ve Hatay’dan gelirken, Zeytinyağı da Ayvalık’tan temin ediliyor.  

Hafta içi tencere ev yemekleri çeşit çeşit mevcut… Izgara etleri günlük servis ediliyor. Tatlılar ise kendi ustaları tarafından yapılıyor. 

İYİ YEMEK İYİ MÜZİK

‘İyi yemek ve iyi müzik’ sloganıyla Nişantaşı Maçka Residance’ta hizmet veren Alancha, kış sezonuna yeniliklerle girdi. Gastronomi mutfağıyla damak ve göz zevkine hitap eden mekân, yeni sezon eğlencesiyle kulaklara da hitap ediyor. Barbaros, Defne Samyeli ve İskender Paydaş’ın performans sergilediği mekân öne çıkan lezzetleriyle de misafirlerine eşsiz tatlar sunuyor.

Burger’in yeni hali 

Fat Boy Grill, özel hamburger formülüyle müdavimlerinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Marine edilen Burger köftesi, Fat Boy Bar & Grill mutfak ekibi tarafından ızgarada özel olarak cheddar peyniriyle buluşuyor. Tercih edilen özel ekmeğiyle de burgerin ıslaklığı damaklarda hissediliyor.

Eğlencenin nabzı Zilly’de atıyor 

Zilly Club, Nişantaşın’da 8. yılını geride bırakırken şehir merkezlerinde büyüme hamlesine  devam ediyor. Alaçatı’da yazlığı bulunan işletme, Ankara ve Denizli’de de şubelerini hayata geçirdi. Eğlence merkezli gece kulübü olan mekân, her gün farklı DJ performanslarıyla müziğin nabzını tutuyor. 

Mevsimine göre lezzetler

Buselik, ikinci şubesiyle Tünel Residence Teras’ta hizmet vermeye başladı. Mekân, mevsimine göre kullanılan yöresel lezzetleri, fark yaratan özgün mezeleriyle dikkat çekiyor. Geleneksel Türk ve Ege tatlarını kendine has bir şekilde yorumlayan restoranda badem ve fıstıklı Girit ezmesi ve fırında otlu levrek gibi tatlar ön plana çıkıyor.

Doyurucu salatalar 

Teşvikiye’de hazırladığı doyurucu salatalarla kısa sürede semtin vazgeçilmezi olan Yeşil No.11 lezzetlerini Kanyon İntema Yaşam içerisine taşıdı. Tuna ve somonla hazırlanan poke bowlarda günlük taze tedarik edilen deniz yosunu, edamame, esmer pirinç gibi Uzakdoğu lezzetleri, aynı tabakta sunuluyor.