Kadir Doğulu'nun aldattığı iddia edilen Neslihan Atagül'den manidar paylaşım: Dert herkeste var sen neşeden bahset

Son olarak eşi Kadir Doğulu ile ''Gecenin Ucunda'' adlı dizide rol almış olan güzel oyuncu Neslihan Atagül'den yeni paylaşım geldi. Geçtiğimiz aylarda eşi Kadir Doğulu'nun eğlence mekanında kadınlarla samimi görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından ihanet iddiaları ile gündeme gelen Neslihan Atagül'den yeni paylaşım geldi.

Fatih Harbiye dizisinde tanışan Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu 2016 yılında muhteşem bir düğünle nikah masasına oturdu.

Yıllar sonra "Gecenin Ucunda" dizisiyle birlikte kamera karşısına geçen Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu geçtiğimiz yaz aylarında ihanet haberler ile gündeme geldi. Doğulu'nun eğlence mekanında bir kadınla samimi olarak görüntülenmesinin ardından Atagül, eşine sahip çıkmıştı.

Magazin basınında uzunca bir süre yer alan ihanet haberlerinin ardından oyuncu çift, ilişkilerini tam gaz sürdürmeye devam etti. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Atagül, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşımda bulundu.

Kendi fotoğraflarını yayınlayan Atagül, bir kamyon arkası yazısını da paylaştı. " Dert herkeste var sen neşeden bahset" sözlerinin yer aldığı paylaşım takipçileri tarafından "manidar" olarak yorumlandı.