İyi yemek iyi müzik

Özgün craft tatları ve mimari dekorasyonu ile fark yaratan The Populist, Bomontiada’dan sonra Bebek şubesinde müdavimlerini ağırlamaya başladı.

Ambiyansı ve lezzetleriyle Bebek’e bambaşka bir hava katan işletmenin en göze çarpan dekorasyon unsurlarından birisi,  tavandan başlayıp mekânın her köşesini saran “beer dream machine”. İç ve dış alan olmak üzere geniş bir alanda misafirlerini ağırlayacak olan mekân, iyi yemek ve iyi müzik mottosuyla  The Populist’in kendine has kültürünü %100 misafirlerine yaşatacak. İşletme, Bebek şubesinde bir yeniliğe imza atarak misafirlerine pazar günleri kahvaltı mönüsü de sunmaya başladı. 

Barbounia açılıyor 

Yenilikçi markalarla dikkat çeken Ukalife, büyümeye devam ediyor. Akasya’da açılacak yeni restoran Barbounia yemek, müzik ve eğlenceyi tek adreste buluşturuyor. Mönüde ‘bahçe domatesli karides söğüş’, ‘dut pekmezli ızgara karides’, ‘firik pilavı eşliğinde safranlı tavuk şiş’, ‘ızgara kokoreç ve domates salatası’ gibi tatlar yer alıyor. Ukalife’ın CEO’su Uğur Karabayır, “Barbounia ile seçkin mönü ve kaliteli müziği bir araya getirmeyi amaçladık” dedi. 

Dülger balığı zamanı geldi

Eşsiz manzarası ve lezzetleriyle her zaman en iyiyi sunan Lacivert, mönüsüne özel tatlar katmaya devam ediyor. Lacivert, Dülger balığını en lezzetli olduğu zaman olan şubat ayında Pirpirim otu eşliğinde misafirlerine sunuyor. Dülger balığı, misafirlerin talebine göre farklı pişirme teknikleriyle de hazırlanabiliyor.

Alternatifli  seçenek 

Güney Fransa ve Akdeniz mutfağından lezzetleri, modern ve yaratıcı sunumlarla birleştiren La Petite Maison, misafirlerinin öğle yemeklerinde daha rahat ve hızlı seçim yapabilmeleri adına özel olarak hazırladığı “Power Lunch” mönüsünü sunmaya başladı. İstinyePark’ta hizmet veren mekanın mönüsünde özel lezzetlerinin yanı sıra tatlı seçenekleri de sunuluyor.