İyi yemek iyi müzik!

Karaköy’de hizmet veren ‘Palomer Restaurant’ boğaz ve tarihi yarımada manzarası, iddialı mönüsü ve kaliteli müzik anlayışıyla misafirlerini ağırlıyor.

Trüf yağlı ahtapot carpaccio’dan orkinos tartara, karidesli ravioliden uykuluk risotta’ya, beyaz morina tavadan, minekop buğulamaya, dana bonfile ızgaradan, mürdüm erikli ördek’ e kadar birçok değişik lezzetle damaklarda tat bırakıyor. Mekânda cuma ve cumartesi akşamları kaliteli müzik anlayışını eğlenceyle birleştirerek farklı duruşuyla hayatınıza yeni bir enerji katıyor. Hafta sonları özel Dj performanslarının yer aldığı işletmede davetler, iş yemekleri, lansman ve özel partiler de düzenleniyor.

‘Tütsülenmiş’ lezzetler

Ustalıkla işlenmiş ‘craft’ tatları, dinamik mönüsü ve sıradışı konseptiyle kısa sürede İstanbul’un en favori mekânlarından biri olan The Populist, lezzetleriyle de fark yaratıyor. Hamburger, Pizetta, Chips & Guacamole gibi lezzetleriyle ön plana çıkan mekânın mutfak ekibi hafta sonuna özel olarak hazırlanan ‘Tütsülenmiş Kuzu Kafes’ ve ‘Tütsülenmiş Dana Kaburga’yla damak hafızalarında eşsiz lezzetler bırakıyor. Hafta sonu The Populist misafirleri için özel hazırlanan ‘Tütsülenmiş Dana Kaburga’, 12 saat smoker makinasında meşe tütsüsüyle pişiriliyor. 

Binbir çeşit kahvaltı 

Anadolu’nun zengin malzeme çeşidini ve geleneksel pişirme tekniklerini, evrensel mutfak anlayışıyla birleştiren bir gastronomi market ve restoran olan Delimonti, kahvaltıların en sevilen tatlı lezzetlerini de misafirleriyle buluşturmaya devam ediyor. Delimonti’de servis edilen ve satışa sunulan reçeller, tamamen mevsiminde toplanan mahsullerle organik ve katkı maddesiz olarak üretiliyor. İncir, karadut, vişne, kayısı gibi çeşitli reçeller, doğrudan yerli üreticiden temin ediliyor.