İtalyan mutfağından seçmeler

Mezzaluna, Bodrum Palmarina ve Suada’daki mekanlarıyla İtalyan mutfağı tutkunlarına eşsiz lezzetler sunmaya devam ederken yazın coşkusunu en keyifli şekilde yaşatıyor.  Mezzaluna’nın mönüsünde bulunan birbirinden özel lezzetler, damağınızda unutulmaz tatlar bırakıyor. Közlenmiş patlıcanlı ravioli “Ravioli Di Melanzane”, ağır ateşte pişmiş kaparili ve siyah zeytinli sote domates ile servis edilen “Ombrina Alla Griglia”, ızgara tavuk “Ceasar a Modo Nostro” menünün öne çıkan lezzetleri arasında yer alıyor. Mezzaluna’da sunulan enfes pizzaların en dikkat çekenleri ise kalamar, karides, midye ve deniz börülcesiyle  deniz mahsulleri şenliğine dönüşen ve marinanın ismini taşıyan Palmarina… 

Yöresel lezzetlerden dünya tatlarına 

Harvey Nichols MAG Lounge, yenilenen mönüsü ile lezzet tutkunlarını buluşturmaya devam ediyor. Yeni mönüde, Anadolu lezzetlerinden dünya mutfağına kadar birçok seçeneği bulmak mümkün. Geniş bir içecek mönüsüne sahip olan mekân yazın ferahlamak isteyenlere ise Daiquiri mönüsünü tavsiye ediyor. Ankara’nın en seçkin mekânlarının başında yer alan işletme dünya lezzetlerini modern sunumlar eşliğinde lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Mönüde Bistecca Külbastı’dan, Buffalo Mozzarella’ya, Porcini Mantarlı Fettucini’den, Bonfile dilimli salataya kadar dünya mutfağının vazgeçilmez tatları yer alıyor. Alışılagelmiş tatlardan sıkılanlar için özellikle yaz aylarında öne çıkan lezzetlerin başında gelen bonfile dilimli salatada, mevsim yeşillikleri ve bonfile dilimleri özel hardal sosu ile harmanlanarak konuklara sunuluyor. 

Sarmanın yeni adresi  

Mevsiminde ve taze lezzetleri, Anadolu’nun yöresel tatlarına sadık kalarak sunan Kiva Bomonti, misafirlerini gündüz restoran akşam meyhane konseptiyle ağırlıyor. Kiva Bomonti’nin deneyimli şefi Deniz Şahin’in Anadolu lezzetlerinden ilham alarak hazırladığı mönü, zengin bir meze çeşitliliği sunarken, aynı zamanda dönemsel lezzetleri de misafirleriyle buluşturuyor. Mekânın ağustos ayındaki yıldızı lor sarması. Bayburt mutfağının olmazsa olmazı, yaz mevsimine uygun hafif ve iştah kabartan bir lezzet olan lor sarması, özel reçetesiyle hazırlanarak, farklı tatlar denemeyi sevenler için bir ziyafet sunuyor.