Yaz esintilerinin etkisini İtalyan lezzetleriyle buluşturan Ristorante Portofino, Akdeniz tarzı beslenme ve yaşam stilini 2. kez Eataly İstanbul bünyesine taşıyor. Doğal patineli ahşap masaları, vintage renkli sandalyeleri, güneşlenme şezlongları, rengârenk yastık, aksesuvar ve aydınlatmalarıyla kendinizi Portofino’da gibi hissedeceksiniz.
Babalara özel tatlar
‘Babalar Günü’ne lezzet ve keyif katmak isteyenleri bekliyor. Executive şef Hüseyin Ceylan tarafından hazırlanan açık brunch büfesinde Anadolu mutfağından birçok tat bulunuyor. Konya’dan Mengen’e, Van’dan Erzurum’a kadar birçok yöreye özel peynir çeşidi, birbirinden güzel bal ve reçel seçenekleri misafirlerin beğenisine sunuluyor.
Kahvaltıda yok yok
Kahvaltıda çeşitliliği sevenler için, Saray Muhallebicisi’nde yok yok! Envai çeşit peynirler, çiftlikten gelen yumurtalar, günlük pişen ekmekler gibi özgün lezzetlerle İstanbulluların değişmez kahvaltı mekânları arasında yer alan Saray Muhallebicisi, son zamanlarda bu mönüye eklediği otantik tatlarla dikkat çekiyor.
Yaza özel mönüler
La Petite Maison, zengin mönüsünü yaza özel bar atıştırmalıkları ve tatlılarla tazeledi. Şef Moreno Polverini’nin yorumuyla Fransız mutfağından özgün seçeneklerin yer aldığı mönüde ‘Gillardeau İstiridye’ ve ‘Siyah Osetra Havyarı (Tekir)’ öne çıkan lezzetleri arasında. ‘Zeytin ezmesi’, pizzanın enfes Fransız yorumu ‘pissaladiére’, ‘kızarmış kalamar’, ‘morina kroket’ ve ‘kuzu ciğer’de lezzet ve sunumlarıyla göz dolduruyor.
Artık Bodrum’da
İtalyan mutfağının başarılı temsilcilerinden Mezzaluna, misafirlerini İstanbul ve Ankara’nın yanı sıra Bodrum Yalıkavak’ta ağırlamaya başladı. Mönüde yazın formunu korumak ve hafif beslenmek isteyenler için sunulan, taze ve mevsim sebzeleriyle hazırlanmış salatalar, zengin içerikleriyle lezzetli bir alternatif oluyor.