İşte linç edilen o güzel!

Ahmet Çakar'ın, “Ben temsil etsem daha iyi” dediği Türkiye güzeli ortaya çıktı. Top Model of the World 2016 güzeli Ecem Uzgör, ‘O güzel benim' dedi ve o dönem kendisine yapılan linci anlattı.

Akşam Gazetesi

Ahmet Çakar'ın yıllar önce linç ettiği Türkiye güzeli ortaya çıktı. Ecem Uzgör, sosyal medyadan 'Bahsi geçen kişi benim' dedi. Geçtiğimiz günlerde Miss Turkey 2024 birincisi İdil Bilgen, sosyal medyada çeşitli olumsuz eleştiriler aldı. Ahmet Çakar'ın yer aldığı bir video da İdil Bigen'e yönelik linç kampanyasının içinde yer aldı. Ahmet Çakar, söz konusu videonun İdil Bilgen için değil, eski bir güzele yönelik olduğunu açıkladı. Top Model of the World 2016'ya katılan Ecem Uzgör, Ahmet Çakar'ın söz ettiği güzelin kendisi olduğunu söyledi.

"EN KOLAYI LİNÇ ETMEK"

Uzgör, sosyal medyadan ''Ülkeme döndüğümde linç yedim, bugün yine İdil Bilgen'e söylenen sözler aslında Ahmet Çakar tarafından bana söylenmişti. Bu tür yarışmalarda görüşünüz olumlu ya da olumsuz olabilir ancak linçe dönüşmemeli" diye konuştu.

KARACA: İDİL'E YAPILAN ZORBALIK

Miss Turkey 2024 güzellik yarışmasında birinci seçilen İdil Bilgen günlerdir gündemde. Bilgen'e dair yapılan olumsuz yorumlar sonrası jüride yer alan Gizem Karaca sessizliğini bozdu. Karaca, yapılan yorumları eleştirerek "Çok donanımlı, güzel bir kız. Bu benzetmeler benim zamanımda da yapılmıştı. Ben bunlara üzülüyorum" dedi. Karaca devamında ise "İdil'e yapılan zorbalık. Hoşuma gitmiyor'' dedi.