İstanbul’un yeni lezzetleri!

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Mürver restoran tarihi yarımada manzaralı terasıyla Novotel İstanbul Bosphorus’un en üst katında açıldı. Haziran sonunda kapılarını müşterilerine açan mekânın mutfağında canlı açık ateş ve tütsüleme dâhil, ateşle farklı pişirme teknikleri öne çıkıyor. Mönüde, odun fırınında veya ızgarasında pişmiş, mangalın üstünde asılarak dinlendirilmiş tütsülenmiş yemekler, el yapımı sucuklar olmak üzere çok sayıda çeşit var. 

Boğaz’da sağlıklı alternatifler

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan mönüsüyle benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Beşiktaş’ta bulunan mekân mutfağının favori lezzetlerinden ceviche; “Levrek”, “Acılı ton balığı”, “Karadeniz Mezgit” ve “Mangolu Levrek” olarak mönüde dört farklı alternatif olarak misafirlerin beğenisine sunuluyor.  

Yaza özel serinleten mönüler

Ulus Tepe Majeur, yaz mevsiminin tüm rehavetini üzerinizden atacak bir mönüyle müşterilerini karşılıyor. Ege sahillerinin ılık meltem esintilerini aratmayacak atmosfer içerisindeki mekân, hem ruhunuza hem de damağınıza hitap ediyor. Yaz mevsiminin en lezzetli sebzeleriyle hazırlanan pizzalar, enerji ve sağlık deposu rengarenk sebze kokteylleri, en özlenen meyvelerle hazırlanmış tatlılar, bu yaz sofralarınızda yerini alacak.