İstanbul’un 40 yıllık lezzeti

Geleneksel Kurban Bayramı Lezzetleri İstanbul’un 40 yıllık lezzeti Set Kebap’ta yaşanıyor.

Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirenler için Set Kebap’ın değişmez aşçıbaşısı Muzaffer Usta’nın hazırladığı mönüde; başlangıçlar arasında, “Barbekü Soslu Kanat”, “Acılı Ezme”, “Çiğ Köfte”, “Gavurdağı Salatası”, ara sıcaklarda ise “Söğürme” ve “Fındık Lahmacun” gibi geleneksel tatlar bulunuyor. Ana yemekler arasında yer alan Adana, Urfa, Döner, İskender, Tavuk Şiş, Çöp Şiş ve Beyti gibi vazgeçilmez lezzetler de Kurban Bayramı mönüsünün özel seçmeli seçenekleri arasında yer alıyor.

Bodrum’a yeni soluk

953 Grill&Bar eşsiz lezzet sunumlarıyla Bodrum-Yakaköy’de hizmete girdi. Ünlü şef Murat Bozok’un mutfak koordinatörlüğünü yaptığı mekân yaz- kış açık olacak. Restoran yaz aylarında 150, kış mevsiminde 70 kişi kapasiteli. Bodrumluları, dünya mutfağının lezzetleriyle buluşturacak olan mekân taş dekorasyonu, iç-dış bölümleriyle dikkat çekiyor. Müzik direktörlüğünü DJ’lerin duayeni Mert Levent’in yaptığı mekân yaz kış hizmet verecek.

Hafta içi rengârenk

Her zaman yaşattığı özel deneyimlerle adından söz ettiren Eataly İstanbul, İtalyan lezzetlerini bir gün değil her gün yemek severlerle buluşturmaya devam ediyor. Pazartesi’den perşembe’ye 4 gün boyunca farklı ürün gruplarında özel fırsatlar, şeflerin tarifi ve katılımıyla sürpriz tadımlar misafirlerle buluşacak.

Kıymasız burger!

Birbirinden lezzetli burgerlerin yeni adresi HopDaddy! Maslak’ta günün her saatinde misafirlerini ağırlayan mekân, şimdiden en uğrak noktalardan biri oldu. Burgerlerde günlük özel reçeteli ekmekler kullanılıyor.