İki programla dönüyor

ECE ERKEN

Sunucu Ece Erken, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yalnız başına geldiği AVM’de mağazaları dolaşan Erken, sevenlerine yeni sezon müjdesi verdi. Güzel sunucu, “İki tane farklı televizyon programıyla izleyiciyle buluşacağım. Şimdilik içerik hakkında bir şey söylemeyeyim. Sürpriz olsun’’ diyerek projeleri hakkında ser verip sır vermedi. 

FUNDA ARAR

Anne-oğul gezmede 

Funda Arar, oğlu Ares ile birlikte keyifli bir gün geçirdi. Anne-oğul gittikleri alışveriş merkezinde ilk olarak mağazaları dolaştı. Ardından Aras için AVM’de bulunan oyun alanına giden ikili, doyasıya eğlendi. Bir çocuk annesi olan Funda Arar’ın fit vücudu ve zarif görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

ANIL ALTAN- PELİN AKİL

Yeni film heyecanı 

Oyuncu Pelin Akil, kendisi gibi oyuncu olan eşi Anıl Altan’la İstinye Park’ta bol bol alışveriş yaptı. Hayranlarıyla kurdukları sıcak tavırlarıyla dikkat çeken ikiliden Akil, rol aldığı ‘Damat Takımı’ filminin heyecanını yaşadığını dile getirdi. Çift, objektiflere mutluluk pozları verdikten sonra yollarına devam etti. 

IVANA SERT- ATEŞ SERT   Kendi markamı yaratacağım   Bu sezon bolca tatil yapan moda avcısı Ivana Sert, oğlu Ateş’le birlikte İstinye Park AVM’de görüntülendi. Çok yakında yeni sürprizlerle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyleyen Sert, “Kendi markamı yaratıyorum. Kasım ayında moda severlerle buluşacağım” diyerek moda sektörüne giriş yapacağını açıkladı.    EMRE ALTUĞ- ÇAĞLA ŞIKEL      Her şey çocuklar için 
Çocukları için sürekli yan yana gelen eski eşler manken Çağla Şıkel ve şarkıcı Emre Altuğ, oğulları Kuzey ve Uzay’la beraber Zorlu’da buluştu. Örnek bir anne-baba tablosu çizen ikili, çocuklarıyla birlikte keyifli bir gün geçirdi. Maaile objektiflere poz veren ekibin neşeli halleri ise gözlerden kaçmadı.