Huzurlu bir mola!

Rahmi M. Koç Müzesi’nde, 19. yüzyıldan kalma tarihi bir bina içerisinde yer alan “Café du Levant by Divan”, İstanbul’un trafiğinden, kalabalığından ve karmaşasından sıyrılmak isteyenlerin keşfetmekten mutluluk duyacağı huzurlu bir dünya.

Rahmi M. Koç Müzesi’nde, 19. yüzyıldan kalma tarihi bir bina içerisinde yer alan “Café du Levant by Divan”, İstanbul’un trafiğinden, kalabalığından ve karmaşasından sıyrılmak isteyenlerin keşfetmekten mutluluk duyacağı huzurlu bir dünya. Dekorasyonu kadar yenilenen mönüsüyle de dikkat çeken mekân, sadece aralık ayı boyunca kestaneli baton pasta Bouche de Noel ile sürpriz yapıyor. İşletmenin mönüsünde Fransa’nın ruhunu hissetmek isteyenlerin seçim yapacağı lezzetlerin yanı sıra Türk damak tadına uygun yemeklerde bulunuyor. 

Bir tık yakınınızda 

Geleneksel ve yerel lezzetleri modern şehir yaşamıyla harmanlayan Lezzet Co. Döner, birbirinden güzel, taze ve doğal ürünlerini artık kapınıza kadar getiriyor. Evlere servis hizmetini başlatan restoran, Nişantaşı’nda oturan ve çalışan herkese artık bir telefon ve klavye kadar yakın. Döner severler isterlerse doğrudan mekâna telefon açıp, isterlerse Yemeksepeti üzerinden siparişlerini verebiliyorlar. Telefon ve internet üzerinden verilen evlere servis hizmetinde en çok döner, pilav, özel yoğurt ve Gaziantep fıstığıyla yapılan el açması baklava tercih ediliyor.


Karides festivali 

Asya mutfağının özel lezzetlerini, paylaşım kültürü ve iyi servis anlayışıyla sunan P.F. Chang’s’in geleneksel olarak gerçekleştirdiği ‘Karides Festivali’ 16 Ocak tarihine kadar devam edecek. Festival boyunca, karides severler restoranın Etiler ve Ataşehir şubelerinde, birbirinden farklı lezzetleri tatma şansına sahip olacaklar. İkinci kez gerçekleştirilen etkinlikte karides severler için başlangıç ve ana yemeklerden oluşan özel bir mönü sunuluyor.