Hülya’lı bakışlar

HÜLYA AVŞAR

‘Selfie’ filminin montajını tamamlayan Hülya Avşar, Akmerkez’de görüntülendi. Yeğeniyle birlikte bir restoranda yemek yiyen güzel oyuncunun, yorgun ve halsiz halleri gözlerden kaçmadı. Ünlü sanatçı, kendi hayatını oynayacağı sinema filminin çekimlerine yakın zamanda başlayacaklarını söyleyerek yoluna devam etti. 

BAHAR ŞER

Bahar şıklığı 

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden olan Bahar Şer, İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tercih ettiği yeşil kıyafetiyle alışveriş merkezinde farkını ortaya koyan Bahar Hanım, yeni sezon ürünlerini inceleyerek kısa bir moda turu attı. Sosyetik isim ardından arkadaşlarıyla bir araya gelerek yemek yedi. 

ECE ERKEN- EYMEN UÇAR 

Tatil hazırlıkları 

TRT 1 ekranlarında ‘İyi Fikir’ adlı sabah programı sunan Ece Erken, oğlu Eymen Uçar’la birlikte güneşli havanın tadını çıkardı. İstinye Park’ta objektiflere takılan ünlü sunucu, programın mayıs sonunda final yapmasının ardından oğluyla birlikte tatile çıkacağını söyledi. 

ÖYKÜ KARAYEL- CAN BONOMO  

Set öncesi son gezmeler

Kısa bir ayrılık sonrası tekrar bir araya gelen Can Bonomo ile Öykü Karayel, Akmerkez’de objektiflere takıldı. Yeni dizisi ‘Kalp Atışları’ için kamera karşısına geçmeye hazırlanan Karayel, set öncesi erkek arkadaşıyla vakit geçirdi. Motosikletleriyle gelen çift, kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.

Mutlu aile pozu 

Hafta içi dedesi Hüseyin İleri’yi kaybeden Mustafa Sandal, geçen hafta eşi Emina ve oğulları Yavuz-Yaman ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’ndeydi. Ailece alışverişe çıkan çift, keyifli bir gün geçirdi. Kısa bir mağaza turu sonrası restorana geçen aile, burada  öğlen yemeği yedi. Sandal’ın çocuklarıyla yakından ilgilenmesi ve onlarla beraber oyunlar oynaması dikkatlerden kaçmadı.