Hülya avşar geri adım atar mı?

Barış Kocaoğlu
baris.kocaoglu@aksam.com.tr
Instagram: @bariskocaoglu
twitter: @bariskocaoglu66

Hülya Avşar’ın hayatında Sadettin Saran’dan sonra kimse olmadı bugüne kadar. Sadettin Saran evlendi ve Hülya hayatına devam etti her zamanki gibi çalışarak. İkilinin ismi birkaç haftadır yine anılmaya başladı. Çünkü Saran 5 yıllık evliliğini bitirdi. İddialara göre Saran, Hülya ile tekrar görüşmek istiyor. Eğer çıkan dedikodular doğru ise bizim bildiğimiz Hülya Avşar geri adım atmaz. Zaten bu yoğunluğunda aşka vakti var mı o da tartışılır. Filmi bitirdi, tenis turnuvaları devam. Bir Hülya Avşar sohbeti ekranda, bir de şimdi ‘Yetenek Sizsiniz’ başladı.

İyi ki ‘O Ses Türkiye’ var 

Kim ne derse desin ekranlarda artık ‘O Ses Türkiye’ dışında ne bir müzik ne de yarışma programı kaldı. tv8 bu konuda çok başarılı ve her sene bu projeyi ekranlara taşıyor. Acun Ilıcalı programdan vazgeçmedi seyirci de ‘O Ses Türkiye’den. Her sene program ekibi yeni bir jüri gelmesiyle taze kan arayışını doğru isimlerle buldu. Hadise, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz programın vazgeçilmez jürileri oldu. Bu sene yine çok doğru bir isim Yıldız Tilbe transferi de programın neşesine neşe katacak bence. Zaten birkaç haftaya program reytinglerde yerini bulur her yıl olduğu gibi. Bu platformun sevilmesinin en önemli sebebi ise hem eğlendirmesi hem de güzel seslere imkan tanınması. Unutmayalım ki; İrem Derici ‘O Ses Türkiye’den çıkmış önemli isimdir. Ve en önemli faktör tabii ki bu yarışmayı hâlâ başarılı bir şekilde sunmaya devam eden Acun Ilıcalı’dır. Eminim ki programı Acun değil de başka bir isim sunmuş olsaydı, jüri yine programı iyi yerlere taşırdı ama yine de Acun’un sunması programa ayrı bir güven ve kalite katıyor.

Berkay konser değil kulüp şarkıcısı

Berkay’ın Açıkhava sahnesindeki konserini izleyenlerden aldığım duyumlara istinaden ve kendisini de izleme şansım olduğundan bu yazıyı kaleme alıyorum. Evet! Güzel bir sahne, dansçılar harika, arkada çok iyi bir orkestra, Berkay güzel ses, sahne adamı vs. Ama işte o kadar. Açıkhava’da var bir kalabalık, insanlar gelmiş eğlenmeye, sahne çok iyi ama star olmak için bunların yetmediğinin ispatıydı bu konser. Sahnede Berkay, kendi şarkılarının dışında birçok sanatçının şarkılarını okudu. Düğün dernek havasındaydı… İnsanlar sahnede değil kendi hallerinde eğlenip durdular. O yüzden sahne şovlarla hareketlendirilmeye, konuk şarkıcı almaya programlanmıştı. İrem Derici çıktı sahneye sürpriz şekilde ama seyirci tepkisiz, bir aydır hastanede yatan bir sanatçı şarkı söylüyor ve alkış kıyamet kopmuyor. Bu da işin diğer enteresan tarafı… Düşündürücü… Sonra Deniz Seki, onu seyirci daha fazla bağrına bastı İrem’den. Ve sonuç konser bitmeden kalkan, toparlanmaya başlayan seyirci. Berkay gibi şarkıcılar tam da kulüp için uygun sahnesi olan adamlar. Açıkhava’da konser vermek herkesin harcı değil belli ki…

YÜREĞİNİZE SAĞLIK

Avrupa şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımımız haftanın ilk günü, en güzel geceyi yaşattı bize. 80 milyon kişinin sizinle gurur duyduğunu bilmenizi isterim. Dünyanın en güzel insanları olduğunuz kesin. Hem çok güzel bir maç izledik, hem hem de duygulandık sayenizde. Bize; isteyince hiçbir şeyin engel tanımadığını bir kere daha gösterdiniz. Türkiye sizinle gurur duyuyor.