Görenler yolunu değiştiriyor! Hollywood ünlülerinin bodyguard sevdası!

Ünlü olmak her ne kadar birçok hayran tarafından sevilse de onları sevmeyen hatta nefret eden insanlar bulunuyor. Hollywood ünlüleri de kazandıkları yüksek rakamlar sebebiyle potansiyel hedef olabiliyor. Ünlüler de çareyi kendilerine kişisel “bodyguard” tutmakta buldu. İşte Hollywood ünlüleri ve bodyguardlarının ilginç fotoğrafları...

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Dünyaca ünlü aktörler ve şarkıcılar kazandıkları yüksek ücretlerin bir miktarlar ve şöhretleri nedeniyle toplumda diğer insanlardan farklı bir konumda yer alıyor. Her ne kadar hayranları olsa ve sevilseler de onları sevmeyen hatta nefret eden kişiler bulunuyor. Hollywood ünlüleri de kendilerini korumak için kendilerine özel korumalar tutuyor.

Çoğu insanın hayalini bile kuramayacağı yaşamı süren bu kişiler ilginç korumalara sahip. İşte Hollywood'un ünlü isimlerinin dikkat çeken bodyguardları...

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather profesyonel bir dövüşçü olabilir ancak bu onun güvenliği olması gerekmediği anlamına gelmez. Ayrıca yanında büyük miktarda nakit taşımasıyla da bilinen Mayweather çevresinde her zaman çok fazla güvenlik ekibiyle dolaşıyor. Onlara yılda 150.000 dolar ödüyor ve Rolex saatler ve Mercedes Benz arabalar gibi avantajlar sağlıyor.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, sevilen dizi Friends'te Rachel Green rolüyle dünya çapında ün kazandı. Çok iyi tanındığından beri, 2013'te ünlü ünlü koruması Sheldon'ı işe aldı.

Katy Perry

Katy Perry, hayranlarının genç bir Hugh Jackman'a benzediğine inandığı korumasıyla birlikte sık sık görülüyor. Perry'nin 2020'de ilk bebeği doğduktan sonra güvenliğini artırdığına inanılıyor.

Taylor Swift

Taylor Swift'in inanılmaz şöhret seviyesine sahip. Kendilerine "Swifties" diyen koca bir hayran ordusuna sahip Taylor Swift'in de dikkatli olması gerekiyor. Bu yüzden gittiği her yere onunla birlikte giden iki koruması var.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez dansçı, şarkıcı ve oyuncu olarak uzun ve başarılı bir kariyere sahip. Tahmini serveti 290 milyon dolar olan Lopez'in güvenlik için bir ton para harcaması mantıklı. Lopez, yanında korumaları olmadan nadiren dışarı çıkıyor.

Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, çocukluğundan beri iyi bilinen bir figür ve film serisinde Harry Potter olarak rol aldı. Günün her saati güvenlikle dolaşmıyor ancak gerekli olduğunu düşündüğünde kendisini koruma tutuyor. Bu tercihini genellikle seyahat ederken kullanıyor.

Jason Momoa

Jason Momoa'nın kendisi bir koruma gibi görünse de, bu aktörün güvenliksiz kalabileceği anlamına gelmiyor. Özellikle DC evreninde göründükten sonra ünü büyüdüğü için, genellikle bodyguardlarla birlikte dolaşıyor.