Hilal Altınbilek ile Onur Tuna, ALEM Dergisi'ne kapak oldu! ''Her konuda değiştim''

Ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ile Onur Tuna, ALEM dergisine kapak oldular. Oyunculuk serüveninde hayallerinin ve ideallerinin değiştiğini söyleyen Altınbilek, ‘'Artık daha yavaş ve dinginim'' dedi.

Şahane Hayatım dizisinin oyuncuları Hilal Altınbilek ile Onur Tuna, ALEM Dergisi'ne kapak oldu. Oyunculuğa ortaokulda bir tiyatro oyunuyla başladığını söyleyen Hilal Altıbilek, kariyerindeki basamakları çıkarken ideallerinin ve hayallerinin sadece iş için değil her konuda değiştiğini belirtti.

PESKETARYAN BESLENİYOR

Altınbilek, ''Gençken daha aceleci ve kaygılıydım artık daha yavaş ve dingin olmayı benimsiyorum'' dedi. Bir karaktere hazırlanırken kendine ait izler aradığını ve bu konuda çok film izlediğini belirten Altnıbilek, hayalindeki projeleri şöyle sıraladı: ''Ben kendime öyle çok uzak hedefler koymam hep yakın hedeflerle ilerlerim; o yüzden çok ileriki bir şey için bir hayalim var diyemem. Yolda keşfetmeyi ve ilerlemeyi daha çok seviyorum.'' Fit görünümünü genetik faktörlere bağlayan Altınbilek, pesketeryan olduğunu, sağlıklı beslenmeyi sevdiğini belirtti.

ALBÜM ÇIKARACAK

Onur Tuna da, yoğun temposundan arta kalan zamanları evde geçirdiğini söyledi. Resim ve müzikle ilgilendiğini ifade eden Tuna, "Müziği kendime arkadaş gibi görüyorum" dedi. Tuna yakında albüm çıkaracağını da sözlerine ekledi.