Hiç boş durmuyor! Oğulcan Engin'in kabarık aşk defteri... Hep ünlü kadınlarla aşk yaşamış

Seda Sayan ile Sinan Engin'in evliliğinden dünyaya gelen oğulları Oğulcan Engin son dönemde özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Kabarık aşk defteri ile anılan Oğulcan Engin'in ünlü kadınlar ile yaşadığı aşklar magazin manşetlerinden düşmüyor. Kabarık aşk defteri ile anılan Engin'in hep ünlü kadınlar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

1990 yılında Sinan Engin ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Seda Sayan 1995 yılında boşandı.

Sinan Engin ve Seda Sayan'ın evliliğinden "Oğulcan" adını verdikleri oğulları dünyaya geldi. Oğulcan Engin son zamanlarda magazin basınının önemli figürlerinden oldu. Aşk hayatı ile sıkça magazin basınında yer alan Oğulcan Engin'in aşk defteri oldukça kabarık çıktı.

Bir dönem Ezgi Eyüboğlu ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Engin'in evlenmesi beklenirken ilişkiyi noktalaması ise herkesi şaşkına çevirdi. Ezgi Eyüboğlu ile yollarını ayıran Oğulcan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Engin'in sonrasında sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile aşk yaşamaya başladı. İlişkileri kısa süren Ala Tokel ile Engin çiftinin tek bir fotoğrafı bile magazinde yerini almadı.

Engin, Tokel ile ayrılmasından kısa bir süre sonra ünlü oyuncu Miray Daner'le birliktelik yaşamaya başladı. Seda Sayan'ın Miray Daner'i gelini olarak görmesinin ardından Engin ilişkisine ciddi bir gözle bakmaya başladı. Ancak, ikili evlenmesi beklenirken ayrıldı ve aldatma iddiaları konuşulmaya başlandı.

Daner ile ayrılan Engin sonrasında yine güzel oyuncu İlayda Alişan'a gönlünü kaptırdı. İlayda Alişan ilişkisi Kenan Doğulu konserinde ortaya çıktı.