Her popçu bir gün sarışın olacak

Sevcan BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

@sevcaningardirobu

Simge’nin sarışın imajı oldukça dikkat çekti. Koyu renk saçlarıyla hoş bir kızdı ancak sarışın saçlarıyla iddialı oldu. Popçu büyükleri, ablalarına özenmiş olacak ki, Demet Akalın, Hande Yener, Hadise ve Sıla da zamanında bu platin sarı saç imajını kullandı. Simge de o ufak, tefek, şirin kız imajından sıkıldı belli ki… Büyük ihtimalle pişman olacak. Şu anda güzelliklerinin ve mesleklerinin zirvesindeki popçularımız nasıl doğal hallerine ve renklerine döndülerse, o da dönecek. Bak Hande Yener’e siyah saçları ile esmer bomba şu an. Demet Akalın kumral, kahve tonlarıyla çok hoş... Hadise, bal rengi tonlarıyla yaşına yakışır rengi buldu. Bir gün her popçu sarışın oluyor ama sonra ne varsa doğallıkta var deyip özüne dönüyor.

FUTBOLCUDAN İKON OLUR MU? 

DavId Beckham bu sorunun ‘olur’ cevabının tam karşılığı. Wimbledon Tenis Şampiyonası’na katılan stil futbolcu yine turnuvanın gözdesi oldu. Ralp Lauren kum rengi keten ceketi, beyaz yaka mavi-beyaz çizgili gömleği, İngiliz amblemli kravatı ve gri pantolonuyla Kraliyet Ailesi’ni bile gölgede bıraktı. Adam futbolun gelmiş geçmiş en iyi stil ikonu. Bizden stil ikonu futbolcu çıkmadı, değil mi?

HEY GİDİ BEYONCE 

Beyonce’yi Lion King Premier’indeki haliyle gören herkes eleştiri yağmuruna tuttu. Kesinlikle üzerindeki elbise olmamış. Haklılar mı, haklılar. Beyonce’da olsan, 3 çocuk da doğursan, herkes her kıyafeti giymemeli kesinlikle. Bu üzerindeki derin yırtmaç kostümü taşımak için top model fiziğinde olmak gerekir. Başka türlü imkansız. Jennifer Lopez gibi hatlara sahipsen ancak olur.

2019 TAKI VE AKSESUVAR TRENDLERİ 

KÜPELER: Büyük halka küpeler, asimetrik küpeler, uzun sallanan küpeler kulakları dolduracak. Tek bir takıyla günü kurtarabileceksiniz. Bu gösterişli küpeler taşlı, püsküllü, renkli, metalik, gold size daha iddialı bir görünüm kazandıracak kesin.

HALHAL: Her daim moda... Ayak bilekleriniz gold veya silver halhallarla daha zarif ve şık olabilir.

BROŞ: Broşlarınızı tişörtlerinizde, gömleklerde, şallarda, çantalarda kombininizi hareketlendirmek için mutlaka kullanın.

KEMER: Rengârenk deri kemerler de etek veya elbise kombinlerinizin en önemli parçaları…

ŞAPKA: Bu yaz şapkasız çıkılmaz. Hasır plaj şapkalarından kovboy şapkalarına kadar her türlü alternatif kombininize eşlik edecek. 

KATE MOSS’TAN MESAJLI TİŞÖRT 

Dünyaca ünlü model Kate Moss; hayvanseverlere destek amaçlı ve balinaların neslinin korunması için mesaj içerikli tişörtle Instagram sayfasından paylaşım yaptı. ”Lüften balinaları öldürmeyin” diyerek hayvanseverlere destek verdi. Soyları tükenmekte olan balinaların ticari amaçlarla avlanmaları büyük tepkilere neden oluyor. Nesillerinin tehdit altında olduğu tüm canlılar için herkesin bir yerde tepki göstermesi şart. Ünlü model de bu fotoğrafı paylaşarak konuya güzel örnek oldu.