Her konsere ayrı kıyafet

GÜLŞEN

Popçu Gülşen, kendine has stiliyle göz kamaştırdı. Bodrum ve Çeşme’deki sahneleri için ayrı ayrı kıyafetler hazırlayan sanatçı, 3 ayda 250 bin TL harcamıştı. Yine bir konser öncesi objektiflerimize yansıyan Gülşen, baştan aşağı pembelere büründüğü elbisesiyle bakışları üzerine çekti. Pembe kostümünü mavi platform ayakkabılarla tamamlayan sanatçı, bir çocuk annesi olmasına rağmen fit vücuduyla dikkat çekti. 

BERKAY ŞAHİN-  ÖZLEM ADA ŞAHİN

Arya bebek için alışveriş 

Geçtiğimiz günlerde dünyaya gelen kızı Arya bebek ile baba olma duygusunu yaşayan ünlü popçu Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin’le birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Yeni doğan bebekleri için beşik almaya geldiklerini söyleyen popçu, “Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. Şimdiki çocuklar çok şanslı’’ dedi. 

ARZU SABANCI

İtalya öncesi teftiş 

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Arzu Sabancı, çıkacağı Venedik seyahati öncesi Zorlu’da karşımıza çıktı. Eşi Ömer Sabancı ve oğulları Hacı ve Hakan Sabancı’yla İtalya turuna çıkan Arzu Sabancı, sahibi olduğu ‘Pinko’ mağazasına uğrayıp çalışanlardan bilgi aldı. Mağaza çıkışı objektiflere yansıyan Arzu Hanım, kendine has tarzıyla şıklığını gözler önüne serdi. 

PELİN KARAHAN 

Güntay Ailesi’nin saadeti 

Oyuncu Pelin Karahan, ailesiyle birlikte alışveriş turuna çıktı. Eşi Bedri Güntay ve oğulları Ali Demir’in yanı sıra kayınpederi Eyüp Güntay ve Nuran Güntay’la beraber İstinyePark AVM’ye gelen Pelin Karahan, keyiflerinin yerinde olduğunu söyledi. Ailece objektiflere poz veren Karahan, daha sonra alışverişe kaldığı yerden devam etti. 

FERNANDAO- DAIANA

Hayranlarından yoğun ilgi 

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Fernandao, eşi Daiana ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. İzinli gününü ailesiyle birlikte mekânda alışveriş yaparak geçiren futbolcu, hayranlarının da fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı. Fernandao, herkesle fotoğraf çekilip selfie yaptı. Futbolcunun eşi Daiana’nın da vücudunu kaplayan dövmeler görenlerin dikkatinden kaçmadı.