Hayatın renkleri 222 Park'ta

Eskişehir’in kalbi 222 Park’ta atıyor.

222 Park, çok yönlü konseptini estetik dokunuşlarla, tarihi kereste fabrikasıyla birleştiren, geçmişin dokusunu modern yaşamla bütünleştiren mekânlarıyla her kesime hitap ediyor. 8 farklı ambiyansı bulunan eğlence merkezindeki Gaga, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğüne özel menüler sunuyor. Düğün, nişan ve doğum günü kutlamalarınız da özel bir ambiyans yaratıyor. Abacı Konak Otel ise eşsiz atmosferiyle misafirlerini bekliyor. GAGA ya da Abacı Gruptaki diğer restoranlar ise yemeklerin lezzet ve sunumuyla unutulmaz bir an yaşatacak.

Boğaz’da Lübnan lezzetleri 

Ortadoğu ve Anadolu’nun lezzetlerini başarıyla harmanlayan Jabel Boğaz’ın Kuruçeşme sahilinde hizmete açıldı. Ünlü şef Rıza Baylan’ın başında olduğu mekânın menüsünde geleneksel Lübnan lezzetlerinden Fettuş, Humus, Falafel, El ahmar, Mouktara gibi seçeneklerin yanında şefin özel yorumu olan avokadolu humus ve kayısılı fava da bulunuyor. Restoranın ana yemek olarak özel ızgara et seçenekleri bulunuyor. 

Çocuk dostu otel 

“Çocuk ve Aile Dostu Otel” konseptiyle hizmet veren Innvista Belek Hotel, Antalya’da misafirlerini bekliyor. Evinizin sıcaklığını aratmayan konforu ve ayrıcalıklı hizmet kalitesiyle, birbirinden lezzetli yiyecek ve içecek seçenekleriyle hizmet veren Innvista Belek’ in restoranlarında Uzakdoğu, Akdeniz ve Anadolu lezzetlerini de tadabilirsiniz.

Doğadan masaya

The Ritz Carlton, Istanbul’un “doğadan masaya” konsepti ile mevsimin en taze ve doğal ürünlerini şeflerin eşsiz yorumlarıyla buluşturan restoranı Atelier Real Food,  yaz menüsünü kendi bahçesinde yetiştirdiği ürünler ile lezzetlendiriyor. Menünün en canlandırıcı ve hafif tatlarından biri olan “Domates Salatası” ise tamamen bahçede yetiştirilen ürünlerle hazırlanıyor. Konya’dan getirtilen Sile taşı üzerinde servis edilen el yapımı ekmekler büyük ilgi görüyor.