Hatice'nin can sevinci

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

Hatice Şendil ile Burak Sağyaşar’ın bebekleri dünyaya geldi. Adını da Can koydular. Hatice’yi uzun yıllardır tanırım. Hatta Burak ile yeni sevgili olduğu dönemleri hatırlıyorum da o zamanlar bir röportaj yapmıştık. Hatice’ye Burak ile ilişkilerini sormuştum. Gözlerinin içinin nasıl güldüğünü iyi hatırlıyorum. O zamanlar ona da söylemiştim. Sizin ilişki evlilikle sonlanır. Şimdi bebek haberlerini duymak çok duygulandırdı beni. Hatice’nin çok güzel bir anne olacağı kesin. Yalnız ekranlardan çok uzak durmasını da pek istemem. Sonuçta oynadığı tüm dizi projeleri reytinglerde hep 1. oluyordu. Yapımcıların dört gözle bekledikleri kesin. Kim bilir belki ekranlara bu sefer kısa zaman önce yapımcılığa başlayan ve yaptığı projelerle dikkatleri hemen çeken Burak Sağyaşar’ın ekibiyle döner. Merakla bekliyoruz.

CEYDA DÜVENCİ SÜRPRİZ YAPACAK

Yedi aylık hamile olan Ceyda Düvenci doğum yapmak için eşi Bülent Şakrak ve kızı Melisa’yla Amerika’ya uçtu. Geçtiğimiz gün havalimanında denk geldim. Yakın arkadaşları ve ailesinden kocaman bir ekip yolcu etmek için oradaydı. Ceyda sadece doğum için yurtdışını tercih edenlerden değil, zaten kızı Melisa’nın tedavisi için Amerika’ya gidecekti. Hatta hamile olduğu için bu seyahati biraz daha ertelemek zorunda kalmıştı. Ben tahmin ediyorum ki büyük kızları Melisa’nın tedavi durumları olmasaydı bebeğini yurtdışında dünyaya getirmezdi. Çünkü onun için yavrusunun sağlığı herşeyden daha önemli. Bu arada kendi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak’la olan evliliğinde mutluluğu yakalayan Ceyda Düvenci’nin ekranlardan çok uzak durması hayranlarını bir hayli üzmüşe benziyor. Ceyda Düvenci’nin havalimanında paylaştığı fotoğrafın altına “Ekranlara geri dön yoksa biz Amerika’ya geliriz Ceyda” yorumlarını yaptılar. O zaman sizi biraz sevindireyim. Çünkü duyduğuma göre güzel oyuncu birkaç dizi projesiyle yakın görüşme halindeymiş ve İstanbul’a döndüğü gibi de kararını açıklayacakmış. Yani yakında sürpriz yapıp bir diziyle ekrana dönebilir.

CEM YILMAZ’IN HAYALİ MÜZİSYEN OLMAK 

Cem Yılmaz’ı sürekli bir projede şarkı söylerken illa duyarız. En son ‘Doğa İçin Çal’ın projesinde söylediği şarkıyı dinledim. Bu arada sesi gerçekten çok iyi biraz şan eğitimiyle ciddi bir müzik kariyeri olabilirdi. Geçmiş zaman kullanıyorum. Çünkü yıllar önce yani henüz daha çocuk yaşlardayken müzik için adımlar atmış. Hatta en büyük hayali müzisyen olmakmış. Bunun için piyano dersleri bile almış ki tırnaklarını yediği için bu arzusu sadece hayal olarak kalmış. Ama bir yandan da seviniyorum ne yalan söyleyeyim. Yılmaz bir müzisyen olsaydı o zaman kaç kişi onu yakından tanıyabilirdi. Kaç kişi adını bilebilirdi. İyi ki de sen bizim Cem Yılmazımızsın. 

MEGASTAR DA GÖBEK ATTI

Birçok gazete manşetinde Tarkan’ın göbek attığı haberleri yer alıyor. Gören de uzaydan Hilmi Amca indi de düğünde göbek atıyor sanar. Uzaylılarla Türk kardeşliği misali… Yahu Megastar ise insan değil mi? Düşünüyorum da Tarkan’ın nasıl bir hayat yaşadığını sanıyorlar acaba? Mesela kahvaltıyı kuş sütü olmadan yapmıyor mu? Biliyorum şu satırlarımı Tarkan okuyunca gülecek ama dayanamadım yazdım vallahi. Yahu göbek atmışsa atmış, oh ne güzel bir tanede benim yerime atsaymış keşke.