Harry Potter, Türkiye'ye ışınlandı

‘Harry Potter' filminin yıldızları James ve Oliver Phelps ile Natalia Tena, Türkiye'ye geldi. Çanak çömlek kursuna yazılıp semazen gösterisine katılan ünlüler, baklava açmayı da ihmal etmedi.

Harry Potter serisinde Weasley ikizleri Fred ve George'u canlandıran James ve Oliver Phelps, farklı şehirleri dolaştıkları programları Fantastic Friends için Türkiye'ye geldi. İkiliye bu gezilerinde yine aynı seride Nymphadora Tonks'u canlandıran Natalia Tena da eşlik etti. Oyuncular, gittikleri mekânlardan renkli kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Hamama girip çömlek kursuna katılan yıldızlar, semazen gösterisine katılmayı da ihmal etmedi.

James ve Oliver Phelps kardeşler gezi programlarında Türkiye'yi tanıttı.

'HAYATIMIN EN İYİ KEBABIYDI'

Baklava yapımını da öğrenen ünlü isimler, Türkiye'ye hayran kaldıklarını söyledi. Türkiye'yi çok sevdiğini belirten James Phelps, paylaşımına ''Türkiye, harikaydın! Müthiş zaman geçirdim. Yemekler, manzara ve sıcak karşılama. Gerçekten unutulmaz bir zamandı" notunu düştü.

Natalia Tena ise ''Baklava, gece trenleri, buz duvarları, hamamlar, sahlep tadımı yaptık. Mars'a benzeyen manzaraları izledik. Hayatımın en iyi kebabı için teşekkür ederim'' dedi.