Hala bilmeyenler var... Esra Bilgiç Beşiktaşlı yıldızın eski eşi çıktı!

TRT1'de ekrana getirilmiş olan Diriliş Ertuğrul dizisinde hayat verdiği Halime karakterinin ardından yıldızı parlayan Esra Bilgiç'in ünü Türkiye sınırını aştı. Ekranların aranılan yüzlerinden olan Esra Bilgiç'in özel hayatı sevenleri tarafından yakın markaja alındı. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Bilgiç'in eski eşinin Beşiktaş'ın yıldız ismi olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun eski eşini görenler şok oldu.

Diriliş Ertuğrul ve Ramo gibi ses getiren projelerde rol almış olan Esra Bilgiç, birçok marka ile reklam anlaması da imzaladı. Diriliş Ertuğrul'un Halime'si olarak adını geniş kitlelere duyuran Esra Bilgiç yurt dışında da büyük bir üne kavuştu.

ESRA BİLGİÇ BEŞİKTAŞLI YILDIZIN ESKİ EŞİ ÇIKTI

Ortadoğu'da geniş bir hayran kitlesi olan güzel oyuncu, eski eşini görenler gözlerine inanamadı. Bilgiç'in eski eşi ünlü futbolcu çıktı.

2017 yılında Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre ile dünyaevine giren Bilgiç'in nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan üstlenmişti. 2 yıl Gökhan Tören ile evli kalan ünlü oyuncu 2019 yılında tek celsede boşandı. Çift boşanmanın ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı.