Hakan Duman: En büyük tutkum müzik

‘Biz Ayrılamayız Deme’ şarkısıyla dikkat çeken Hakan Duman, iş hayatında elde ettiği başarılara rağmen müzik tutkusundan vazgeçmedi. Şimdi sahibi olduğu mekânda kendi şarkılarını seslendiriyor.

Şarkınızın bir hikâyesi var mı? 

Şarkımız müzik dünyasının önemli isimlerinden Meltem-Eser Taşkıran’a ait. Dinlediğimde çok beğendim. Sağ olsun insanlar da çok beğendi. Bodrum’da klip çektik. Klibimiz de çok beğenildi. 

İlerleyen günlerde yeni projeniz var mı?

Yeni şarkılar üzerine çalışıyoruz. Kışın yeni bir single çıkarmayı planlıyoruz. Amacım herkesin sevdiği kalıcı şarkılar yapmak. Bu yüzden titiz çalışıyorum. 

Siz aslında Belçika’da yaşıyorsunuz. Müziğe girişinizi anlatır mısınız?

Evet, doğup büyüdüğün yer Belçika... Ancak bir ayağım da çalışmalarımdan dolayı İstanbul’da... Müzik benim için büyük bir tutku. Çocuk yaşlarımda ilgi duydum müziğe. Ancak okul ve iş hayatı araya girince hayallerimi ertelemek zorunda kaldım. Hiçbir zaman müzikten kopamayacağım için de profesyonel olarak ilgilenmeye başladım. 

Belçika’da ticaretle mi uğraşıyorsunuz?

Evet, kendi mekânım var. Orada sahne de alıyorum aynı zamanda. Misafirlerimle birlikte sevdiğimiz şarkıları seslendiriyoruz. Keyifli bir program oluyor. 

Hadise de Belçika’da doğup büyüyen bir isim. Takip ediyor musunuz?

Biz Belçika’da Hadise ve ailesiyle aynı yerde yaşıyoruz. Tanıdığımız, görüştüğümüz insanlar. Kendisini de takip ediyorum.