Haftanın konuşulan dedikoduları

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

Bu hafta yine dedikodusu bol bir hafta oldu. Dedikodu diyorum. Çünkü gerçek olup olmadığı henüz bilmiyoruz. Ama çok renkli konular olduğunu söyleyebilirim. O zaman ben de bu hafta farklı bir şey yaparak bu dedikoduları en çok merak edilenlere göre sıralıyorum.

Haftanın en çok merak edilen haberi; istisnasız Beren Saat ve Barış Arduç’un birlikte rol alacakları iddia edilen “Gazino” dizisi... ‘Kürk Mantolu Madonna’ isimli filmindeki rolünü kaptıran ve ‘Tren’ filmi rafa kalkan Beren Saat, ‘Kiralık Aşk’ dizisinde genç kızların âşık olduğu Barış Arduç ile aynı dizide oynayacağını AKŞAM Life yazdı. Haber sosyal medyanın en çok ilgi gösterdiği dedikodu oldu. Gerçek şu ki Beren Saat’in teklifini kabul ettiği dizinin erkek başrolü henüz netlik kazanmadı. Ama Barış Arduç fanları tarafından çıkarılan büyük dedikoduyla belki de yapımcıların kulaklarına sular kaçmıştır. Benim duyumlarıma göre ise Barış Arduç’un Star TV’yle uzun zaman önce anlaşma yaptığı. Yani Barış’ın kiminle ve hangi dizide başrol oynayacağı belli olmasa da yeni yayın döneminde Star TV ekranlarında olacağı kesin… 

Haftanın en çok şaşırtan olayı; Kenan İmirzalıoğlu’nun yeni rolü için saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyatması oldu. Meryem Uzerli’yle başrol oynadığı ‘Cingöz Recai’ filminden ilk görüntüler ortaya çıkınca sosyal medya bir anda karıştı. ‘Yakışıklı esmer’ olarak kadınların kalbinde taht kuran oyuncu, siyah olan saçlarını ve bıyıklarını kahverengiye boyatınca özellikleri kadın hayranlarının tepkisiyle karşılaştı. Sosyal medyada birçok kullanıcı oyuncunun yeni imajından hoşnut olmadığını emojilerle dile getirdi. Peyami Safa’nın Arsen Lüpen’den esinlenerek yarattığı ‘Cingöz Recai’ filminin çekimleri 1 ay kadar daha sürecek.

Haftanın en duygusal dedikodusu; Kurtlar Vadisi’nde canlandırdığı Polat Alemdar karakteriyle adını duyuran Necati Şaşmaz, ikinci kez baba olması. Şaşmaz, oğluna Yusuf Emir adını verdi. Nagehan ve Necati Şaşmaz çiftinin ilk çocukları Ali Nadir Şaşmaz 2013 yılında dünyaya gelmişti.

Haftanın en anlamlı olayı; Cem Yılmaz’ın yardım elini uzattığı ünlü besteci Mozart’la aynı müzik kulağına sahip otizmli Yunus Yazar’ın konservatuvara kabul edilmesi oldu. Yılmaz, yetenekli gence bir de burs vereceğini söyleyerek haftanın en anlamlı olayını gerçekleştirdi. Gece hayatıyla ve kız arkadaşlarıyla sürekli konuşulan Cem Yılmaz’ı farklı bir konuyla adını duymaktan mutluluk duydum. Benden kendisine emojili kocaman bir kalp.

Haftanın en büyük gafı; Aslı Enver ile Murat Boz’un ayrılığının sebebi olarak hedef gösterilen Eser Yenenler’in “Parti işlerini bıraktık” sözü oldu. Eser Yenenler’in ev partisinden sonra ayrıldığı konuşulan Aslı Enver ve Murat Boz çifti barışınca, Yenenler, “Parti işlerini bıraktık, başımıza gelmeyen kalmadı” dedi. Bu sözleri söylemesiyle ayrılığın kendisi yüzünden olduğunu kabul etmiş gibi izlenim veren ve yeni bir gündem açan Eser Yenenler, bundan sonra ev partilerini gizli gizli yapmak zorunda kalacağının farkına vardı mı acaba?