Haftanın filmleri

Avengers Endgame

“Avengers Infinity War”un ardından pek çok süper kahraman küle dönüşmüştür. Doktor Strange, Gamora, Drax, Mantis, genç Örümcek Adam, Black Panther, Bucky Barnes, Groot, Scarlet Witch, Vision, Star Lord, Maria Hill, The Wasp ve Nick Fury gibi pek çok kahraman, Thanos’un Sonsuzluk Eldiveni’ni ele geçirmesi ve kendi dengesini kurması yüzünden yok olmuştur ve dünya umutsuz haldedir.

Yön: Joe Russo, Anthony Russo

Oyn: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo 

Tür: Aksiyon

Corgi

Film, İngiliz hükümetinin en sevilen köpeği olan Corgi Rex’in maceralarını konu ediyor. Corgi Rex, kraliyet ailesinin en afacan üyesidir. Kraliçe Elizabeth’in en sadık dostu olan Corgi , arsız, aşırı şirin ve bir o kadar da yaramazdır. 

Yön: Ben Stassen, Vincent Kesteloot 

Oyn: Jack Whitehall, Iain McKee, Sheridan Smith 

Tür: Animasyon

IMBD: 5.6

Nebula

Hay, yedi yaşındayken ölü bir at bulur. Bu büyüleyici keşifle ilgili gözlemleri ve yetişkinlerin artık sadece iskeletten ibaret olan ölü bedenden kurtulma çabaları, onda derin bir iz bırakmıştır.

Yön: Tarık Aktaş

Oyn: Barış Mert Bilgi, Ali Yavuz Ilman, Ömer Bora

Tür: Dram

Eve Dönüş

Ben Burns, madde bağımlısı olan bir gençtir. Bir süredir rehabilitasyonda tedavi gören Ben, Noel arifesinde, ailesinin banliyö evine geri döner. Ben’in beklenmedik dönüşü, aileyi sarsar. 

Yön: Peter Hedges

Oyn: Julia Roberts, Lucas Hedges, Courtney B. Vance 

Tür: Dram

IMBD: 6.8

Sıfır Etkisiz Eleman

İçine kapanık bir adam olan Vecdi, psikolojik sorunlarıyla boğuşmaktadır. Avukat olan Vecdi, bu sorunları yüzünden mesleğinde de başarılı olamaz. Hakkını arayamayan, kimseye itiraz edemeyen Vecdi, hayatını hep alttan alarak sürdürür. 

Seninle Başım Dertte

Bir kahraman olan polis şefi Santi’nin eşi Yvonne, oğluyla birlikte Fransa’nın güneyinde bir sahil kasabasında yaşamaktadır. Genç kadının oğlu, ölen babasını kendisine idol olarak belirler. Fakat Yvonne, herkesin gözünde kahraman olan kocasının gerçekte öyle olmadığını öğrenir