Haftanın filmleri

Öldür Beni Sevgilim

Okan ile Demet, 5 yıldır evli olan bir çifttir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. Bir gün yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verir. Bunun için uygun yollar arayan çiftin yaşadıkları hem tehlikeli hem de komik sahnelere neden olur.

Yön: Şenol Sönmez

Oyn: Murat Boz, Seda Bakan, Açelya Topaloğlu 

Tür: Komedi

Mutlu Lazzora

Lazzaro, iyi niyetli ve biraz da saf olan bir gençtir. Onun hayatta en yakın dostu ise biraz şımarık bir genç olan Tancredi’dir. Hayatta en çok değer verdiği arkadaşının her isteğini yerine getirmeye çalışan Lazzaro, Tancredi’nin son isteğini de kabul etmekten kendini alıkoyamaz. Lazzaro, arkadaşının adam kaçırma düşüncesini bir oyun olarak düşünse de Tancredi oldukça ciddidir. İlgi peşinde olan Tancredi, işleri biraz daha büyüterek, Lazzaro’yu ve yaşadıkları garip köyü büyük bir ateşin içine atar.

Yön: Alice Rohrwacher

Oyn: Adriano Tardiolo, Alba Rohrwacher, Agnese Graziani 

Tür: Dram 

IMDB: 7,7

Tabaluga

Film, uçmayı ve ateş etmeyi öğrenmek için buz ülkesine giden küçük bir ejderhanın maceralarını konu ediyor.Türünün son örneği olan Tabaluga adındaki küçük ejderhanın, büyük bir sorunu vardır. Uçmayı bilmeyen ve alev püskürtemeyen Tabaluga, asla düzgün bir ejderha olamayacağını düşünür. O, uçmak ve alev püskürtmek için sürekli çabalasa da bir sonuca varamaz. Onun bu süreçteki en büyük destekçisi, annesinin kendisini emanet ettiği siyah bir ördektir.

Yön: Sven Unterwaldt, Toby Genkel 

Oyn: Wincent Weiss, Yvonne Catterfeld, Heinz Hoenig 

Tür: Animasyon

Yalan Dolan

Yalan Dolan, kusursuz bir plan yapıp, sistemin hatalarını kullanarak bir banka soygunu yapmak isteyen altı arkadaşın hikâyesini konu ediyor. 

Yön: Michael Şahin Derun

Oyn: Şafak Sezer, Çetin Altay, Burcu Binici

Tür: Komedi

Musabbar

İnsanları kullanmaya başlayan Musabbar cin kavmi, insanlara yaptıkları büyülerle onların yoldan çıkmasına neden olur. Soyunun tükenmesi durumuyla karşı karşıya olan zengin bir ağa da, bunun önüne geçmek için Musabbar cinleriyle mücadele eder. 

Yön: Engin Tutuş, Erdal Tutuş 

Oyn: Mahmut Kemal Sarıaltun, Cemre Cansaatçi, Emine Söyler 

Tür: Gerilim