Haftanın filmleri

Hayat genç boksör Adonis Creed için denge sağlama mücadelesi haline gelmiştir.

Creed 2 efsane yükseliyor

Bir sonraki büyük dövüşü için aldığı eğitim ve kişisel yükümlülüklerinin arasında denge sağlamaya çalışan Adonis, çok yakında ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelecektir. Rocky ve Adonis ortak miraslarıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyleri sorgulayacak ve hiçbir şeyin ailenden daha önemli olmadığını keşfedeceklerdir.

- Yön: Steven Caple Jr.

- Oyn: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone 

- Tür: Dram

- IMDB: 7.7

Replikalar

Başarılı nörobilimci William Foster, işine ve ailesine tutkuyla bağlı olan bir adamdır. Emeklerinin karşılığını almak için uğraşan bilim adamı büyük bir proje üzerinde çalışmaktadır. Bir insan zihnini başarılı bir şekilde bilgisayara aktarabilmenin eşiğindeki adamın dünyası, ailesinin hayatını kaybettiği bir trafik kazası ile altüst olur.

- Yön: Jeffrey Nachmanoff

- Oyn: Keanu Reeves, Alice Eve, Thomas Middleditch 

- Tür: Bilimkurgu

- IMDB: 5.6

Şüphe

Haruki Murakami’nin kısa bir öyküsünden uyarlanan filmde, birbirinden farklı karakterlere ve hayatlara sahip olan iki adam ile yolu kesişen bir kadının hikâyesi anlatılıyor. Biri oldukça zengin, diğeri ise yazar olmak için mücadele eden iki arkadaştır. 

- Yön: Lee Chang-Dong

- Oyn: Yoo Ah-In, Steven Yeun, Jeon Jong-seo

- Tür: Dram

- IMDB: 7.7

Ralph ve İnternet

Oyun alanının Turbo’nun intikamından kurtarılmasından 6 yıl sonra Sugar Rush oyunu tehlike altına girer. Ralph ve Vanellope oyunu kurtarmak için Litwak`in Oyun Salonu’na internet aracılığıyla girmek zorunda kalır.

- Yön: Rich Moore, Phil Johnston 

- Oyn: John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot 

-Tür: Animasyon

- IMDB:7,3

Robın Hood

Filmde, Robin Hood’un Haçlı Seferleri’nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Robin Hood bir yandan yerel halkın ekonomik sıkıntılarına yardım ederken, bir yandan da Nottingham Şerifi’nin yolsuzluklarıyla savaşır.