Haftanın filmleri

Aşk Bu mu?

Genç bir adam olan Umut, çocukluğundan beri hırsızlık yapmaktadır. Umut, hayatının fırsatını yakalayıp köşeyi dönmenin hayalini kurar. Fakat ne hayallerine kavuşabilir ne de sürekli aradığı ailesine ulaşabilir. Genç bir kadın olan Gülüm ise hayallerine bir adım uzaklıktadır. Okulunu başarıyla bitiren Gülüm’ün hayatında hiçbir sıkıntı yoktur. Fakat bir gün genç kızın tüm hayatı kararır.

Yön: Ömer Uğur 

Oyn: Afra Saraçoğlu, Kubilay Aka 

Tür: Romantik

BANA BİR SOYGUN YAZ 2

Başlarına gelen onca talihsiz olayın ardından Çeto ve Sülo çareyi Kıbrıs’a gitmekte bulur. Arkadaşları Nasip sayesinde Kıbrıs’ta bir otelde çalışmaya başlayan ikili hayata adeta yeniden başlamıştır. Sade bir yaşam sürmeye karar veren Çeto ve Sülo’nun planları Nasip’in, otel sahibi Nadide hanımın kızı Asya ile evlenme kararıyla alt üst olur.

Yön: Murat Toktamışoğlu

Oyn: Şafak Sezer, Çetin Altay, Umut Oğuz

Tür: Komedi

DONBASS

Donbass, Doğu Ukrayna’nın Donbass bölgesinde yaşanan savaşı konu ediyor. Ayrılıkçı çeteler tarafından öldürülen kitleler, silahlı çatışmalar ve soygunların baş gösterdiği Donbass’da savaş barış olarak adlandırılırken, propaganda gerçek, nefret ise aşk olarak kabul edilir.

Yön: Sergei Loznitsa

Oyn: Boris Kamorzin, Valeriu Andriutã, Tamara Yatsenko 

Tür: Dram

ÖRÜMCEK ADAM: ÖRÜMCEK EVRENİNDE

Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde, dünyayı kurtarmaya çalışan Brooklyn’li genç Miles Morales’in hikayesini konu ediyor. Peter Parker ve diğer birçok “alternatif” Spider-Man ile birlik olan Miles, dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılıyor.

Yön: Bob Persichetti, Peter Ramsey

Oyn: Shameik Moore, Jake Johnson (XVI), Hailee Steinfeld

Tür: Animasyon n IMDB: 8.7

YILBAŞI SÜRPRİZİ

Noelle, özel yetenekleri olduğunu düşünen genç bir kızdır. Mucizeler gerçekleştirdiğini düşünen Noelle, küçük sevimli bir kasabada yaşar. Ancak yılbaşı arifesinde onu ve semt sakinlerini kötü bir sürpriz bekler. Düzenbaz bir müteahhit olan McKerrod’ın kasabaya göz koymuş ve kasabayla ilgili planlarını gerçekleştirmek için her şeyi göze almıştır.

Yön: Richard Elson

Oyn: Pierce Brosnan, Rob James-Collier

Tür: Aile n IMD: 5.4