Haftanın filmleri

El Royale’de Zor Zamanlar

Karanlık geçmişleri olan 7 yabancı farklı yerlerden, farklı hikayelerle yola çıkmışlardır. Sonunda hepsi Tahoe Gölü’ndeki yıkık bir otel olan El Royale Oteli’nde bir araya gelirler. Hepsinin birbirinden sakladıkları ve geçmişe gömmeye çalıştıkları önemli sırları vardır. Bu gece her şeyin sonudur ve onların geçmişleriyle yüzleşip kendilerini kurtarabilmeleri için son bir şansları vardır. 

- Yön: Drew Goddard

- Oyn: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm 

- Tür: Polisiye

- IMDB: 7.7

Kings

Gerçek bir olaydan uyarlanan “Kings”, 1992 yılında Afrikalı kökenli ABD vatandaşı Rodney King’i darp eden polislerin serbest bırakılmasıyla başlayan Los Angeles olaylarını konu ediniyor. Sokak çocuklarına karşı zaafı olan Millie (Halle Berry) çok çalışan yalnız bir annedir. Halihazırda sekiz çocukla birlikte yaşayan Millie bir yenisini daha eve getirir.

- Yön: Deniz Gamze Ergüven

- Oyn: Halle Berry, Daniel Craig, Lamar Johnson n Tür: Dram

- IMDB: 4.8

Mirasçılar

Chela ve Chiquita uzun yıllar birlikte olan bir çifttir. Yıllar geçtikçe artık yaşantılarında belirli bir rol dağılımı olmuştur. Dışa dönük bir yapıya sahip olan Chiquita, hayatlarını yönetmekten sorumludur. Chela ise evden dışarı çıkmayı pek hevesli olmayan, tüm zamanını resim yaparak geçiren biridir. Maddi zorluk yaşayan çift, her birinin birçok anısı olan eşyalarını satmaya başlar.

- Yön: Marcelo Martinessi

- Oyn: Ana Brun, Margarita Irún, Ana Ivanova

- Tür: Dram

- IMDB: 7.5

Yol Arkadaşım 2

Ayvalık’a yaptıkları yolculukta dost olan ve binbir badirenin ardından “yol arkadaşlığı” kavramının hakkını veren Şeref ve Onur ikilisi, son 1 yılda daha da kenetlenmiştir. İkili son 1 yıl içinde iş arkadaşı olmanın yanı sıra ev arkadaşlığı da yapmaya başlamıştır. Karakterleri birbirine tamamen zıt olan bu iki adamın paylaştığı iki alanda da dertler ve aksilikler bitmez.

- Yön: Bedran Güzel

- Oyn: İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Ezgi Eyüboğlu

- Tür: Komedi

Uzun kabus

4 genç kızdan oluşan bir arkadaş grubu, Slender Man efsanesinin gerçek olmadığını teyit etmek için bir ritüel gerçekleştirir. 1 hafta sonra içlerinden Katie (Annalise Basso) ortadan kaybolur. Olayı araştıran arkadaşları, Slender Man’in gerçekten var olduğuna inanmaya başlamışlardır. Artık onu akıllarından atmaları, gözlerinin önünden silmeleri mümkün değildir.

- Yön: Sylvain White

- Oyn: Joey King, Julia Goldani Telles

- Tür: Korku

- IMDB: 3.0