Haftanın filmleri

DEADPOOL 2 - IMDB: 9.4

Deadpool, kahramanlık işlerini devam ettirmekte, bir yandan da gündelik hayatını sürdürmektedir. Kız arkadaşı Vanessa’yla mutlu bir ilişki sürdüren Deadpool’un düzeni, gelecekten gelen Cable’ın ortaya çıkışıyla sarsılır. Cable gelecekte tehdit oluşturacak bir çocuğun peşindedir. Deadpool, Cable’ı durdurabilmek için süper güçlere sahip bir ekibi toplar ve bu aykırı karakterlerden oluşan X-Force ekibi, Deadpool’la birlikte maceraya atılır...

- Yön: David Leitch

- Oyn: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin 

- Tür: Aksiyon

Partilerde Kız Tavlama Sanatı

Umutsuz kahramanımız Enn, bir punk olmak istemektedir. Yerel punk kraliçesi Boadicea’nın değişim öğrencileriyle dolu partisine sızan Enn, partide görür görmez âşık olduğu gizemli Zan’le tanışır.  Ancak bu gençler aslında, gizemli bir geçit törenine hazırlanmak için Dünya’ya gönderilmiş olan uzaylılardır.

- Yön: John Cameron Mitchell

- Oyn: Alex Sharp (II), Elle Fanning, Nicole Kidman 

- Tür: Komedi

n IMDB: 6.4

Balkaymak

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Balkaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade’nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi arasında kalışının umut dolu hikâyesini anlatıyor.

- Yön: Onur Tan

- Oyn: Tarık Ünlüoğlu, Beren Gökyıldız, Sabina Tozija

- Tür: Aile

DAHA YENİ BAŞLADIK- IMDB: 4.1

Geçmişinde tanık koruma programında mafya avukatı olan Duke Diver, kendini yeni işine adamıştır. Tam bir eğlence ve huzur mekânı olan Villa Capri’nin müdürlüğünü yapan Duke, hayatını bir parti gibi yaşar. Bir yandan eğlenirken bir yandan da çalışan Duke, Villa Capri’nin müşterilerinin, özellikle de kadınların gözdesi durumundadır. Fakat Leo’nun gelişi tüm dengeleri altüst eder.

- Yön: Ron Shelton

- Oyn: Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Rene Russo

- Tür: Komedi 

YAKIŞIKLI PRENS - IMDB: 7.7

Yakışıklı bir prens olan Philippe’in başı derttedir. Prense kara bir büyü yapılmıştır. Uyuyan Güzel, Pamuk Prenses ve Külkedisi büyünün etkisiyle prense âşık olur. Prens Philippe’in bu büyüyü bozması gerekmektedir. Üstelik babası Kral Charming kendisine ültimatom verir. Philippe ya 21 yaşında girmeden önce gerçek aşkı bulacak ya da tahttaki tüm haklarını yitirecektir.

- Yön: Ross Venokur

- Oyn: Demi Lovato, Avril Lavigne, Ashley Tisdale 

- Tür: Animasyon

ÜÇ VAKTE KADAR

Mahallede herkes tarafından sevilen saf ve temiz kalpli biri olan Hasan, çocukluğunda beri Balım’a aşıktır. Fakat aşkını bir türlü itiraf edemez. Sevdiği kıza kendisini tanıtma fırsatı bulduğunda ise büyük bir rakip ile karşılaşır; Köksal Baba. Hasan, rakibi Köksal Baba’dan kurtulmak için sahtekar bir medyumdan yardım isteyince işler karışır… 

- Yön: Özlem Kayhan, Volkan Gültekin

- Oyn: Hasan Gümet, Köksal Baba, Doğa Konakoğlu

- Tür: Komedi