Haftanın filmleri

BÜTÜN SAADETLER MÜMKÜNDÜR

Ali, okuduğu küçük şehirden ayrılarak Erasmus projesiyle yurtdışına çıkma hayalleri kuran bir mühendislik öğrencisidir. Aynı zamanda kendisini tanımaya çalışmakta, hayata dair sorular sormaktadır. Ali’nin bu sakin hayatı, bir türkü barda solistlik yapan Gülce’den hoşlanmasıyla beraber hareketlenir. Bir hemşire adayı olan Gülce, para kazanmak için yaşlı ve yalnız bir adam olan Mevlüt’ün bakıcılığını yapmaktadır. 

- Yön: Selman Kılıçaslan

- Oyn: Kemal Uçar, Arif Erkin Güzelbeyoğlu, Nilay Erdönmez

- Tür: Dram

Köpek Adası - IMDB: 8.2

Günün birinde Megasaki City’deki bütün köpeklerin şehirden uzaklaştırılmasına karar verilir. Bütün köpekler, evcil ya da değil, devasa çöp döküm alanına sürülür. Bu köpeklerin içinde 12 yaşındaki Atari Kobayashi’nin koruma köpeği Spots da vardır. Minyatür uçağına atlayan Atari, tek başına nehrin karşı tarafına geçer ve köpeğini aramaya koyulur.

- Yön: Wes Anderson 

- Tür: Animasyon 

İlişki Durumu: Açık İlişki - IMDB: 5.3

Anna ve Will, birbirlerinin ilk aşkıdır. Hayatlarındaki tüm ilkleri birlikte yaşayan evliliğin eşiğindedir. Will, Anna’nın 30. yaş gününde ona evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Bu sırada arkadaşları ile yemeğe çıktıkları bir gün içlerinden biri sarhoş olur ve evlenmeden önce onların başka insanlarla birlikte olmaları gerektiğini söyler. Çift arkadaşlarının bu dediğini başta şaka olarak algılasa da Anna, bir süre sonra ciddi olarak düşünmeye başlar.

- Yön: Brian Crano

- Oyn: Rebecca Hall, Dan Stevens, Gina Gershon

- Tür: Komedi 

WInchester Gizemli Ev - IMDB: 5.4

Özellikle 19. yüzyılın savaşlarında çok sık kullanılmış Winchester tüfek şirketinin mirasçısı olan Sarah Winchester, şehirden uzakta bir konakta yaşamaktadır. Üstelik bu evin inşaatı hiç durmadan devam etmekte, sürekli yeni odalar eklenmektedir. Bu bitmeyen inşaatın nedeni yaşlı kadının gösteriş merakı değil, zamanında Winchester tüfekleriyle öldürülmüş kişilerin intikam için dönen ruhlarını hapsetme isteğidir.

- Yön: Michael Spierig,  Peter Spierig

- Oyn: Helen Mirren, Jason Clarke, Sarah 

- Tür: Korku 

CİCİ BABAM

Üç kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici babayla annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. 

- Yön: Meltem Bozoflu

- Oyn: Mahir İpek, Onur Buldu, Onur Atilla 

- Tür: Komedi

SON OYUN

1980’lerde Asala üyelerini ortadan kaldırmak üzere Avrupa’ya gönderilen Meftun Taylan, sonrasında Türkiye’ye dönmemiş, Avrupa’nın yeraltı dünyasında daha da büyük suçlara karışmıştır. Artık yaşı ilerleyen ve vicdanını rahatlatmak için kendi belirlediği kişi ve örgütleri hedefine alan Taylan, bu işleri başarabilmek için Türkiye’den Çerkez lakaplı bir kiralık katil getirir.

- Yön: İlhan Akgül

- Oyn: Ali Sürmeli, İlhan Akgül

- Tür: Aksiyon

Sandık

Bursa’nın Turan Köyü’nde bir sabah ilginç durumlar yaşanmaya başlar. Her şey o sabah köyün üstünden geçen ve kimin yönettiği belirlenemeyen helikopterlerin, aşağıya bıraktığı sandıklarla başlamıştır. Bu esrarengiz sandıkların içerisinden garip sülükler çıkmakta ve genetiğiyle oynanmış bu sülükler köy halkını feci bir felakete sürüklemektedir.

- Yön: H. Mücahit Pehlivan

- Oyn: Celal Bıyıklı, Adnan Tunalı, Çağlar Ozan Aksu

- Tür: Korku

Maşa ile Koca Ayı 2: Sonsuz Arkadaşlık

2017’de vizyona giren Maşa ile Koca Ayı’nın devam halkasıdır. Filmde küçük bir kız olan Maşa ile sirkten emekli ayı Mişka’nın maceraları anlatılıyor.

- Ses: Enes Batur, Başak Karahan

- Tür: Animasyon