Haftanın filmleri

Tomb Raider

Babasının ortadan kaybolmasından yedi yıl sonra, 21 yaşındaki Lara, küresel ticaret imparatorluğunun başına geçmeyi reddetmiş ve üniversite dersleri alırken diğer yandan Londra’da bir bisiklet kuryesi olarak çalışmaktadır. Ancak ortaya çıkan yeni bir antik eser sonucu babasının kayboluşunu araştırmaya başlar ve son gittiği yeri Japonya’yı ziyaret eder. 

Stalin’in Ölümü - IMBD: 7.4

70’li yaşlarının ortasındaki SSCB lideri Joseph Stalin’in sağlığı yerindedir. Paranoyak yapısıyla düşmanlarına kök söktürmeye, acımasızlığıyla herkesin gözünü korkutmaya devam etmektedir. 20 milyon insanın ölümüne sebep olmuş bir diktatör olarak hâlâ tüm gücü elinde bulundurmaktadır. Ta ki bir sabah çalışma odasında ölü bulunana dek... Diktatörün ölümünün ardından demir yumrukla yönetilen ülkenin içine düştüğü kaos kimileri için bir fırsat anlamına gelir.

- Yön: Armando Iannucci

- Oyn: Steve Buscemi

- Tür: Tarihi 

Kaybedenler Kulübü Yolda

Kadıköy grubuyla Olimpos’ta eğlenceli bir tatil geçiren Kaan ve Mete, motorlarıyla birlikte İstanbul’a doğru yola çıkar. İki kişi olarak çıktıkları yolculukta beklenmedik iki misafir onlara eşlik eder. Türlü planlarla yaptıkları bu yolculuk onlara yolun, yolcuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi olmadığını gösterir.

- Yön: Mehmet Öztekin

- Oyn: Nejat İşler, Yiğit Özşener

- Tür: Komedi

Öldürme Arzusu - IMDB: 6.7

Başarılı bir travma cerrahı olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren adam için bu düzen bir trajediyle değişir. Evine düzenlenen saldırı sonrası eşi ölmüş, kızı ise komada yaşam mücadelesi verir. 

- Yön: Eli Roth

- Oyn: Bruce Willis, Elisabeth Shue, Camila Morrone

- Tür: Aksiyon 

Tut Yüreğimden Anne

Sibel hayatını otistik kızı Hazan, eşi Okan ve büyük oğlu Yaman’a adayan bir kadındır. O, ailesi için her şeyi göze almaya hazır olsa da kocası ve oğlunun Hazan’ı kabullenmediklerini fark eder. Temelleri çatırdamakta olan ailesini bir arada tutmaya çalışan Sibel, bu zor günlerinde ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenir.

- Yön: Burçin Aydın, Bülent Aydoğan

- Oyn: Sermiyan Midyat, Naz Elmas, Janberk Nak

- Tür: Dram

Düğüm Salonu

Seneler önce tanışıp âşık olmuş bir gelinle bir damat bir nikâh salonu önünde öpüşür. Rastlantı eseri ikisi de aynı gün, aynı binada farklı salonlarda başkalarıyla evlenmek üzeredir. Olaylar elbette beklendiği gibi gitmez. İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır!...

- Yön: Hakan Algül

- Oyn: Şahin Irmak, İrem Sak, Emre Karayel

- Tür: Komedi