Haftanın filmleri

Babası öldükten sonra Wakanda’nın yeni kralı olan T’Challa (Black Panther), hakkı olan tahta sahip çıkmak için halkına geri döner.

Black Panther - IMDB: 6.6

Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T’Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T’Challa’nın yeterliliği, Wakanda’nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlikeyle karşı karşıya kalan kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır.

- Yön: Ryan Coogler

- Oyn: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong’o

- Tür: Bilimkurgu 

Hadi Be Oğlum

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe’ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bir çocuk değildir. Oğluyla bağ kurmaya çalıştıkça daha da yalnız hisseden Ali’nin en büyük isteği ise, oğlunun onu anladığını bilmektir.

- Yön: Bora Egemen 

- Oyn: Kıvanç Tatlıtuğ, Alihan Türkdemir, Sezai Aydın

- Tür: Dram

Sofra Sırları

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır. Neslihan’ın çevresindekileri ölmeye başlayınca ortalık karışır. 

- Yön: Ümit Ünal

- Oyn: Demet Evgar, Fatih Al, Alican Yücesoy

- Tür: Dramatik 

Antep Fıstığı

Gaziantepli bir babanın ve Alman bir annenin çocuğu olan Simge, Almanya’da doğup büyümüştür. Simge’nin dedesi, babasının Gaziantepli birisiyle evlenmediği için tüm bağlarını koparmış ve yıllardır  oğluyla görüşmemiştir. Simge, anne ve babasını bir kaza sonucu kaybedince Almanya’da bir başına kalır.

- Yön: Oğuz Yalçın

- Oyn: Ivana Sert, Orhan Uslu, İlker Kurt 

- Tür: Komedi

Ben ve Tonya - IMDB: 7,7

Tonya Harding buz patenine gönül vermiş ve hırslı bir sporcudur. Buz pateni sporunda giderek yükselen Tonya, memnun edilmesi zor annesi, eski eşi Jeff Gillooly ile dengesiz ilişkileri ve hep daha iyi olmak adına kendini zorlaması gibi gerekçelerle stres içindedir.

- Yön: Craig Gillespie

- Oyn: Margot Robbie, Allison Janney, Sebastian Stan

- Tür: Dram

Kapıdaki Sır

200 yıl önce bir kadının kocası tehlikeli bir tarikatla bir anlaşma yapar. Ancak bir süre sonra yaptığı anlaşmaya bağlı kalmayarak tarikatın kurallarını çiğner. Adam bunun bedelini hayatıyla öderken, suçsuz karısı ise çocuğu elinden alınarak korkunç bir kuyuya hapsedilir. 

- Yön: Mehmet Ali Zaim

- Oyn: Şiar Zaim, Natali Kayova, Melek Orhanoğlu

- Tür: Gerilim 

Mutlu Canavar Ailesi - IMBD: 4,9

Wıshbone ailesi mutlu olmaktan çok uzakta olan bir ailedir. Bir aile olarak yeniden bağlanma girişimi ailenin annesi Emma’dan gelir. Emma aileyi toplamak için eğlenceli bir gece planlar. Ancak planı, kötü bir büyücünün onları lanetlemesiyle geri teper.

- Yön: Holger Tappe

- Oyn: Ethan Rouse, Emily Watson, Nick Frost 

- Tür: Animasyon

Suyun Sesi - IMDB: 7,8

Soğuk savaş dönemi Amerika’da geçen hikâyede, Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Elisa iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışır.

- Yön: Guillermo del Toro

- Oyn: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins 

- Tür: Fantastik