Hadise gönderme iddialarına noktayı koydu: Gündemimde Mehmet yok

Hadise, ‘Feryat' şarkısında eski eşi Mehmet Dinçerler'e gönderme yaptığı yönündeki iddiaları, ‘'Benim üzerinden kimse prim yapmasın'' sözleriyle yalanladı.

Popçu Hadise, yeni teklisi 'Feryat'ın sözlerinde eski eşi Mehmet Dinçerler'e gönderme yaptığı iddiaları hakkında konuştu. Şarkısında aşk hayatında yaşadığı üzüntüleri dile getiren Hadise, ''Ben her çıkardığım şarkıda bir hikaye vermeye çalışıyorum sevenlerime" dedi. Zor günlerin geride kaldığını belirten popçu, "Yaraları saramazsam bu kadar güzel işlere imza atamam. Hepimiz insanız, düşüp kalkacağız hayat böyle. Nasıl düştüğün değil, nasıl kalktığın önemli. Ben geri kalkmaya bayılıyorum. O yüzden iyiyim" dedi. Popçu, şarkısını yayınladıktan sonra eski eşi Mehmet Dinçerler'in sahilden bir fotoğrafını paylaşmasıyla ilgili sorulara da yanıt verdi. Hadise, ''Kapanan bir konunun hâlâ gündem olması çok enteresan bir şey... Hadise üzerinden kimse prim yapmasın. Anlıyorum magazin ama benim yorum yapacağım bir durum değil. Benim gündemimde yok" diye konuştu.

BU KEZ ÇOCUKLARA KONSER VERECEK

Geçtiğimiz günlerde Hatay'da depremzede çocukları ziyaret eden şarkıcı, ''Çocukların güler yüzlü olması beni çok mutlu etti. Bunu yine tekrarlayacağız. Belki yanıma bir gitarcı arkadaşımı alacağım. Böyle ortaya oturup mikrofonsuz bir şekilde, onlara bir kaç şarkı söylemek istiyorum. O çocukların yüzleri gülüyor ya, inanılmaz bir duygu'' dedi.

Mehmet Dinçerler Hadise'nin parçasının yayına girmesiyle sahil fotoğrafı paylaştı.