Haber Turu

‘Miş Miş’ şarkısıyla müzik dünyasında emin adımlarla ilerleyen şarkıcı Simge, yeni çalışmasını hayranlarının beğenisine sundu. ‘Kamera’ adını taşıyan şarkının sözleri Alper Narman, Onurr, Ghost Writer ve Sezen Aksu imzası taşıyor. Müziği ise Pritam Chakraborty’e ait. Şarkıya aynı zamanda klip çeken sanatçı, yeni imajıyla da göz doldurdu. 

Hollywood öncesi Türkiye’yi sallayacak 

Almanya’da gerçekleştirdiği stand-up gösterileri ve şovlarıyla tanınan Jam Yazıcı, ilk solo albümünü Türkiye’de çıkarmaya hazırlanıyor. ‘Özür Dilerim’ adlı albümünü piyasa sürmenin heyecanını yaşayan sanatçı, ‘Gel Şöyle’ isimli parçasına da klip çekti. Marmaris’te gerçekleştirilen çekimler renkli görüntülere sahne oldu. Yaklaşık sekiz ay önce Rihanna’nın evinde sergilediği sahne performansıyla yapımcı Vincent De Paul’un dikkatini çeken Yazıcı, yapımcının yeni çekeceği filminin müzikleri için teklif aldı. Çifte mutluluk yaşayan sanatçı, eylül ayında bir süreliğine Hollywood’a yerleşecek.

Ayrılsak da beraberiz

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ve eski eşi Feraye Tanyolaç, oğulları Hüseyin Kaya ile beraber tatile çıktı. Bir süredir Bodrum’da güneşin ve denizin tadını çıkaran üçlünün son durağı Torba Alkoçlar Otel oldu. Çocukları havuzda oynarken gölgede bir masaya geçip sohbete dalan ikili, yanlarına uğrayan Milli Piyango satıcısını eli boş çevirmedi, bilet alıp şanslarını denedi. Çilingiroğlu ve Tanyolaç’ın tatile İzmir-Alaçatı’da devam edeceği öğrenildi.  

Gülşen değil Gülsen!

Latin danslarında üç defa Türkiye Şampiyonu olan ‘Gülsen’, DMC den çıkardığı ilk single çalışması ‘Evet Evet’i müzikseverlerle buluşturdu. Bodrum’da yaşayan genç şarkıcı ismi Gülşen ile karıştırılınca Gülşen’in fanları tarafından mesaj yağmuruna tutuldu. Gülşen’den yeni şarkı geldiğini zanneden Gülşen fanları önce şaşırdı sonra da genç şarkıcıyı tebrik etti. Genç yetenek sözü ve bestesi Alper Narman ile Onur Özdemir’e ait olan “Evet Evet” in klip yönetmenliğini Murat Küçük yaptı. Klibin görüntü yönetmenliğini ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin görüntü yönetmeni olan Burak Kambir yaptı. 

Oyuncu çift evlendi 

Oyuncu çift Fırat Albayram ile Ceyda Kasabalı, dünyaevine girdi. Oyuncu çift, evliliklerini sosyal medyada paylaştıkları düğün fotoğrafıyla duyurdu. Kasabalı, Instagram’da paylaştığı düğün karesinin altında ailesi ve dostlarına teşekkür mesajı da yayımlandı.