Haber Turu

Tuğba ‘Güç Bende Artık’ diyor!

‘Sakin Ol’ ve ‘Oh Oh’ gibi şarkılarıyla adından bahsettiren Tuğba Yurt, yeni single çalışması ‘Güç Bende Artık’la listelere hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Yaz mevsimine hareketli ve enerji dolu bir çalışmayla merhaba diyen Yurt’un şarkısının klip yönetmenliğini Murat Joker, görüntü yönetmenliğini Varol  Şahin üstlendi.

Anne-oğul alışverişte

Geçen haftalar konserden konsere koşan Funda Arar, bulduğu ilk fırsatı oğlu Aras’la birlikte değerlendirdi. İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıyan anne - oğul, bol bol oyunlar oynadı. İkili, kısa bir alışveriş turu yaptıktan sonra ise objektiflere samimi poz vererek sevgilerini gözler önüne serdiler.

Elif Ada artık bir babacı oldu

Uğradığı silahlı saldırı sonrası uzun süre ekranlardan ve magazinden uzak kalan İbrahim Tatlıses, geçen hafta gazetecilerle bir araya geldi. Tatlıses, boş vakitlerini çocuklarıyla birlikte geçirdiğini belirtti. Sanatçı, “Elif Ada babasını çok seviyor, o galiba babacı oldu. Yakında onun bir video görüntüsünü paylaşacağım, şimdi paylaşırsam bizim önümüze geçer” diyerek kızından bahsetti. 

Babutsa’dan ‘Bal Gibi Olur’

‘Yanayım Yanayım’,  ‘Yar Bana Gelmiyor’ gibi şarkılarla adlarından sıkça söz ettiren Babutsa, ‘Bal Gibi Olur’ adlı single’larını  müzik severlerin beğenisine sundu. Sözü Bülent Pozam, müziği Selmi Andak, aranjesi ise Soner Tursoy’a ait şarkının video klibi ise ünlü yönetmen İmre  Haydaroğlu tarafından Polenezköy’de çekildi. Bal Gibi Olur adlı şarkıyı yeniden cover yaparak seslendiren Babutsa sevenlerimize yaz aylarına özel bir sürpriz yapmak istedik dediler.

Torunuyla geziyor

Derya Baykal, hafta sonunu torunu Ali Baykal’a ayırdı! Ali’yle birlikte Akmerkez’de mağazaları gezen ardından ise oyun alanında vakit geçiren Derya Baykal ise halinden bir hayli memnun! Torunuyla vakit geçirmekten büyük keyif aldığını ve onunla olduğu zaman tüm stresten uzaklaştığını belirten Derya Hanım, Akmerkez’deki çocuk giyim ve oyuncak mağazalarından alışveriş yaptı.