Günay Karacaoğlu'nun eski eşi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı! Bir çocukları da var

Rol aldığı projeler ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Günay Karacaoğlu özel hayatını da gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Geçtiğimiz yıl Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile dünyaevine giren Günay Karacaoğlu'nun eski eşi ile ilgili ortaya çıkan gerçek herkesi şaşkına çevirdi. Arka Sokaklar'ın yıldız ismi ile bir dönem evli olan Karacaoğlu'nun bu evliliğinden bir kızı olduğu ortay açıktı.

Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar'ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango ile ilk dizi deneyimini yaşayan Günay Karacaoğlu sonrasında "Kahpe Bizans" adlı sinema filminde Anaç Hatun rolünde oynadı. Janset ile rol aldığı Yarım Elma dizisiyle hafızalarda yer edinen Günay Karacaoğlu özel hayatını magazin basınından uzakta yaşamayı tercih ediyor.

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranlarda boy göstermeye devam eden ünlü oyuncu Karacaoğlu, 2022 yılında 3. kez nikah masasına oturdu. 51 yaşındaki oyuncu, Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı ile dünyaevine girdi.

GÜNAY KARACAOĞLU'NUN ESKİ EŞİ ARKA SOKAKLAR'IN YILDIZI ÇIKTI

Yeniden nikah masasına oturmasının ardından hayranları tarafından özel hayatı araştırılan Günay Karacaoğlu'nun eski eşi Arka Sokaklar'ın yıldızı çıktı.

1993 yılında evlenen Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu, 2004 yılına kadar evli kaldı. 2004 yılında boşanan ünlü çift yıllardır birlikte tiyatro çalışmaları yapıyorlar. Çiftin Günelay Çoruh adında bir de kızları bulunuyor.

İşte Günay Karacaoğlu ve Şevket Çoruh'un fotoğrafları;