Gülşen ilk kez hâkim karşısında! ‘Şakalaşma' dedi, herkesten özür diledi

İmam Hatip Liselilere yönelik sözleriyle hakkında dava açılan şarkıcı Gülşen, hakim karşısına çıktı. Gülşen savunmasında ''Bütün konu sahnede bir arkadaşımla şakalaşmamdan ibarettir.'' diyerek özür diledi.

NESLİHAN KESKİN

Konserinde İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan dava açılan Gülşen, hakim karşısına çıktı. Kurulan güvenlik bariyerlerinde salona giren şarkıcı, savunmasında "Bütün konu sahnede bir arkadaşımla şakalaşmamdan ibarettir. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik edecek bir tavır sergilemedim. Ben değerlerini incitmiş olabileceğim herkesten samimiyetle özür dilerim'' dedi.

YURTDIŞI YASAĞINA DEVAM

Maddi ve manevi bedeller ödediğini belirterek beraatini talep eden Gülşen, "Ben bütün bunları hayatta Gülşen olarak var olmamın cezalandırılması olarak görüyorum. Manevi olarak çok orantısız bedellere maruz kaldım. 5 gün Bakırköy cezaevi, 15 gün evde olmak üzere 20 gün hapis cezası aldım" dedi. Gülşen'in yargılandığı davada verilen ara kararla 'en yakın karakola imza verme' şeklindeki adli kontrol kaldırılırken yurtdışına çıkış yasağının devamına karar verildi. Duruşma, 21 Aralık'a ertelendi.