Genç kızların sevgilisi Mert Ramazan Demir'in eski aşkı da oyuncu çıktı! Adı Kadir Doğulu'yla da anılmıştı...

Şimdilerde Afra Saraçoğlu ile hem sevgili hem de Yalı Çapkını dizisinde partner olan ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir ile ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını'ndaki ekran uyumu çok beğenilen Mert Ramazan Demir'in eski sevgilisinin de ünlü bir oyuncu olduğu öğrenildi. Demir'in sevgilisinin bir dönem Kadir Doğulu'yla adının anıldığını duyanlar şaştı kaldı. Kadir Doğulu o dönem aşk iddialarını kesin bir dille reddetmişti.

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ile başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde rol almasının ardından yıldızı parladı.

Sonrasında Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ile Netflix'te yayınlanan Şahmaran dizisinde rol alan Mert Ramazan Demir özel hayatı ile hayranları tarafından merak ediliyor.

MERT RAMAZAN DEMİR'İN ESKİ AŞKI DA OYUNCU ÇIKTI

Yalı Çapkını dizisindeki arkadaşlıkları aşka dönüşen Demir'in Afra Saraçoğlu'ndan önceki sevgilisi yeniden gündeme geldi.

Yakışıklı oyuncunun bir dönem "Aşkın Tarifi" adlı dizide rol alan Serra Arıtürk ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Demir ile Serra Arıtürk'ün bir arkadaş ortamında tanıştığı ancak ilişkilerinin kısa sürdüğü öğrenildi.

SERRA ARITÜRK İLE KADİR DOĞULU'NUN ADI ANILMIŞTI

Aşkın Tarifi dizisinde başrolleri paylaşan Arıtürk ile partneri Kadir Doğulu'nun adı bir dönem aşk dedikodularına karışmış ancak ikili yalanlamıştı.

Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nu kıskandıracak güzel... Bu benzerlik halis mi?

Ezel hayranlarını çıldırtacak dizi! Efsane geri döndü