Genç kız stili

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Zehra Çilingiroğlu, giydiği fuşya pembe bol kesim tulum ve spor ayakkabılarıyla hoş, sade ve yaşına uygun. Ceketi de kombini daha da stil hale getirmiş. Siyah çanta olmasaymış daha iyi olurdu ama yine de abartısız, sade ve güzel… 

Giyinmeyi unuttu galiba!

Deniz Akkaya kadar düzgün ve vücudu güzel bir kadın olunca demek ki gömlek giyip çıkabiliyorsun da; o gömleğin boyu bir tık uzun olsaydı veya denim bir şort giyip, o düğmeler boğaza kadar iliklenmeseydi “boyfriend gömlek” modasına tam uygun olurdu. Böyle olunca altına bir şey giymeyi unutmuş da çıkmış gibi olmuş.

Çuval giyse yakışır 

Serenay Sarıkaya hem şık hem spor şıklığın en top noktasında. Isabel Marant imzalı etek-tişört kombinini beyaz spor ayakkabılarıyla o kadar güzel taşımış ki, saçı, sıfır makyaj hali, gözlükleri baştan ayağa çok stil.

Yaşına uygun kıyafet bu mu? 

Deniz Seki şeker kız olayım derken abartmış. Üzerine genç kızların bile giymeyeceği bir kıyafet giymiş. O kıyafet ne yaşına ne de fiziğine uygun olur. Hele o sarı ayakkabılar da o fuşya taşlı elbisenin altında ayrı bir olay. Buradan şeker kız olmaz, şeker teyze olur ancak. 

GARDIROBUNDA OLSUN 

Her kadının gardırobunda olması gereken ana parçalardan biridir beyaz gömlek… Beyaz gömlek, hem şık, hem spor, hem gece, hem gündüz çok basit parçalarla tamamlandığında tüm günü kurtarabilecek en önemli giysilerden biridir. 

- İş görüşmeleri ve işe giderken giymek için, klasik bir kumaş pantolonla giyildiğinde en ideal parçadır.

- Siyah kumaş pantolon ve ceketin için de klasik ve şık tarzın en güzel yorumudur.

- Beyaz gömlek ve kalem etek birlikte kullanıldığında gündüz işyerinde, gece de yemeğe eşlik edilebilir.

- Beyaz gömleği denim bir pantolon ve şık bir topuklu ayakkabıyla tamamlarsanız, akşam her davete                       katılabilirsiniz.