Gelinim Mutfakta'da kayınvalide Hacer ortalığı birbirine kattı! Oğlu, gelini Aleyna'ya aldığıyla...

Gelinim Mutfakta'nın son bölümüne, kayınvalide Hacer ile gelini Aleyna arasındaki araba krizi damgasını vurdu. Kayınvalide Hacer, Gelinim Mutfakta'da beraber yarıştığı gelini Aleyna'ya alınan hediye karşısında kriz geçirdi.

Gelinim Mutfakta programında her hafta birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor. Programın son bölümüne, kayınvalide Hacer Hanım ile gelini Aleyna arasındaki gerginlik damgasını vurdu. Gelinim Mutfakta'da kayınvalide Hacer Hanım oğlunun, gelini Aleyna'ya 2 milyon 200 TL değerinde araba aldığını görünce deliye döndü.

Programına bir video gönderen Hacer Hanım'ın oğlu, "Bu araba Aleyna'nın düğün hediyesi" dedi. Gelin Aleyna ise, "İstediğim arabaya kavuştum. Ben daha lüksünü istiyordum. Şaşırdığım için tepki veremiyorum, çünkü beklemiyordum" dedi.

Kayınvalide Hacer Hanım ise, "Ben bir şey demiyorum, konuşmuyorum bile. Ben dondum kaldım. Artık dayanamıyorum, kendimi zor tutuyorum üzerime gelmeyin. Sözün bittiği yerdeyim. Parasını kimin ödeyeceğine de karışmıyorum. Bundan sonra da ne yaptıysam geri çekmeyi düşünüyorum. Benim olan her şeyi oğlumdan almayı düşünüyorum. Aile şirketimizde benim de söz hakkım var. Eşim bu konularda hep usulünce konuşmayı seven biridir ama bunu öğrendiğinde o da çok sinirlenecek. Alnının terinin olmadığı hazır malı versin bakalım. Ben gidince bunu geri almasını bilirim. Sen daha onun eşi değilsin. Evli olup soyadımı taşımıyorsun bile. 2 senedir hayatımızda olmana rağmen seni tanıyamıyorum bile. Bizim yıllarca biriktirdiklerimizi oğlumun böyle har vurup harman savurması yanlış. Benim bardağım taştı artık almıyor" sözlerini kullandı.