Gelinden resmen rol çalmış

Sevcan BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

@sevcaningardirobu

Ezgi Mola’yı Özgür Masur elbisesi içinde nasıl buldunuz bilmiyorum ama bana göre bir peri kızı gibi… Ezgi, geline biraz haksızlık etmiş. Kimse düğününde gelinden daha güzel bir arkadaş istemez. Elbise iyi ki tozpembe, ekru renk falan değil. Fotoğrafta bir photoshop yok. Ezgi, fazla kilolarından kurtulunca daha da bir güzelleşmiş gerçekten. Bu arada genç kızlar mezuniyet törenleri, söz, nişan törenleri içinde elbise modeli arayanlara tam uygun bir kıyafet.

Zendaya ‘Spider Man’ renkleriyle 

Zendaya “Örümcek Adam Evden Uzakta” filminin galasında kırmızı- siyah “Armani Prive Spring2019” koleksiyonundan giydiği elbiseyle göz kamaştırdı. 

Kırmızı halıya Spider Man renkleriyle gelmesi kimileri tarafından eleştirilse de kimileri tarafından çok hoş karşılandı. Zendaya o kadar iyi bir model ki, elbisenin sırt dekoltesi ve modeli üzerine bu kadar yakışabilirdi. 

Film için siyah saçlarını da kızıl renge boyatan güzel, bu renkle daha da hoş olmuş. Pul payet kırmızı siyah elbise de Armani koleksiyonun en güzel parçalarından.

Haftanın turuncu ve esmer güzelleri 

Zendaya bu hafta zaten giydiği iki elbisesiyle de haftanın yüzde yüz şıkı ama turuncu tonu elbisesi ve saç bandıyla da muhteşem. Kendall Jenner da mini uzun kollu elbisesiyle çok iyi görünüyor. Bu renk tonları kesinlikle esmer kadınların rengi… Portakal kabuğu, mandalina, güneş vs tüm tonlarıyla hem kış  hem de yaz aylarının favorisi oldu. Bir de böyle tek kombin halinde tek parça ve renk olarak giyilmesi en doğru moda trendi. İçimiz açıldı bu hafta bu güzellerle.

IN VE OUT MODA TRENDLERİ

Mayo ”İN” – Bikini “OUT” 

Bel çantaları “İN” – Sırt çantalar “OUT”

Uzun çorap çizmeler “İN” – Kısa botlar “OUT”

Geometrik küpeler “İN” – Püsküllü büyük küpeler “OUT”

Pul payet “İN” – Pastel renkler “OUT” 

Kısa paça “İN”– Uzun ispanyol paçalar “OUT” 

Koyu doğal saçlar “İN” – Boyalı saçlar “ OUT” 

Desenli kumaşlar “İN” – Düz renk kumaşlar “OUT”

Beyaz renk “İN” – Siyah “OUT”