Geleneksel lezzetlere Scarlet dokunuşu

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Dünya mutfağından seçkin lezzetleri ve özel kokteylleriyle dikkat çeken Scarlet, ayrıcalıklı ambiyansı, zengin mönüsü, özgün dekorasyonu ve servis ayrıcalığıyla şehrin en favori adreslerinden biri. Yeni nesil steakhouse & şehir kulübü “Scarlet”, ‘Brezilya Döneri’, ‘Küşleme’, ’Dana ilik’ lezzetleriyle misafirlerinden tam not almayı başardı. Süleyman Dilek’in en özel lezzetlerinden olan Brezilya Döneri Churrascaria, dananın özel bölgesi olan sırtından yapılarak ziyaretçilere sunuluyor.

Bodrum’un lezzet durağı 

Bir Bodrum klasiği olan Sait Restaurant, Palmarina ve Bodrum Merkez’de bulunan şubeleriyle lezzet severlere hizmet vermeye devam ediyor. En taze deniz ürünleri yemek isteyenlerin adresi olan restoran, mevsim sebzeleri ve deniz ürünleriyle hazırlanan mezeleriyle de fark yaratıyor. Sait’in mevsimlik mezelerinden biri olan ‘Jumbo Karides’, eylül ayının öne çıkan lezzetleri arasında yer alıyor. 

Fransız kahvaltısına Türk tatları 

İstinyePark’ta bulunan La Petite Maison, Fransız kahvaltı kültürünü, Türk mutfağının nefis lezzetleriyle harmanlayarak kendine özgü tarzıyla sunuyor. Mönüde Fransız kahvaltılarının vazgeçilmezlerinden olan kruvasan ve baget ekmeğine lezzetli reçeller eşlik ediyor. Türk ve brie gibi Fransız peynirlerinden oluşan peynir tabağının yanı sıra şarküteri tabağı ve bal-kaymak gibi lezzetler de konuklara sunuluyor.