Fransız Rivierası esintileri taşıyor

İletişim: barko61@gmail.com baris.kocaoglu@aksam.com.tr

Ege Denizi’nin mavi sularıyla kaplı yarımadasında, lüksü ve konforu yeniden yorumlayan Lux Bodrum Resort & Residences, Beach Rouge, sizi Fransız Rivierası’na götürüyor. Canlı DJ performansları, geniş mönülü öğle yemekleri ve unutulmaz partileriyle Beach Rouge kesintisiz eğlence sözü veriyor.

Misafirlerini şımartıyor

Dünyanın en prestijli ödüllerinden A’Design Awards Gümüş ödülüne sahip Lux Bodrum, Adabükü’nde hizmet veriyor. 91 otel odası, 72 residence ve beach villası ile toplamda 83 bin metrekarelik alana yayılan mekanda SPA, açık hava sineması, iki alakart restoran, çocuk oyun alanı, lavanta bahçesi gibi sosyal donatılar ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Havaalanına sadece 13 km mesafede bulunan lokasyonu ve hızlı ulaşım kolaylığı sunan transfer teknesiyle Türkbükü’ne 15 dakika mesafede bulunan Lux Bodrum, kişiye özel hizmet sunuyor. Mekanın her noktasından denize girilebilen 650 metrelik beyaz kum plajı ve sınırsız eğlence sahip… Misafirlerini her an şımartma misyonuyla hareket eden mekanda gündüz denize ve güneşe doyarken Akdeniz mutfağının en iyi örnekleri eşliğinde güneşin batışını izleyecek, müzik ve dansla coşacağınız eşsiz partilere tanık olacaksınız. 

Dansa devam

Lux Bodrum Resort & Residences’ın eğlence vaatleri bununla bitmiyor. Misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı amaçlayan mekân sizleri Disco Restroom ile tanıştırıyor. Disco Restroom’da sizleri küçük sürprizlerle karşılayan Lux Bodrum, kesintisiz eğlencenin adresi olmayı hedefliyor. 

Kendin kopar, aşçınla pişir

Rixos Premium Bodrum, yepyeni bir konseptle Chef’s Garden’ı misafirlerinin hizmetine soktu. Şef Zafer Tok tarafından sunuma hazır hale getirilen bahçede her şey otelin kendi üretimi. Bahçenin içinde, domates, salatalık, biber, patlıcan, çeşitli Ege otları ve hatta kişniş bile var. Chef’s Garden, “kendin kopar, aşçınla pişir” modeli organik bahçeler konseptinde. Mekandaki sebzeleri şefin talimatlarına uygun bir şekilde misafirler topluyor ve şef misafirlerine bahçenin ürünleriyle kahvaltı hazırlıyor.