Fitness sonrası alışveriş

ASLIŞAH ALKOÇLAR

Cemiyet hayatının genç temsilcilerinden Aslışah Alkoçlar, yaptığı sabah sporu ve fitness sonrasında Zorlu Alışveriş Merkezi’nde yorgunluk attı. Geçen hafta Türk sanatçılarının güzel giyinmediğini söyleyerek tüm şimşekleri üzerine çeken sosyetik güzel, siyah spor kıyafetiyle tüm şıklığını gözler önüne serdi. 

ÜMİT CEM ŞENOL - HANDE YENER

‘Evlilik nasip kısmet işi’

Bir komedi filminde kamera karşısına geçmeye hazırlanan Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile beraber Zorlu’daydı. Nişanlısıyla akşam üzere geldikleri mekânda mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Yener, evlilikle ilgili sorulara “Evliliği herkes gibi biz de istiyoruz ama her şeyin hayırlısı’’ yanıtı vererek hızlı adımlarla oradan uzaklaştı. 

SERDAR ORTAÇ- CHLOE LOUGHNAN

Sportif çift 

Serdar Ortaç eşi Chloe Loughnan’ı bir an olsun yanından ayırmıyor. Hemen hemen her yere eşiyle birlikte katılan popçu, alışverişte de eşiyle görüntülendi. İstinye Park’a gelen sevgililer mağazaları gezdikten sonra bir restorana geçti. Burada yorgunluk kahvesi için ikili, çıkışta objektiflere yansıdı. İkilinin sportif tarzı da görenlerin dikkatinden kaçmadı. 

ZEHRA-KAYA ÇİLİNGİROĞLU

Keyifler yerinde 

İlk oy kullanımında zarfı sandığa atmak yerine dışarı çıkarmak isteyince gündem olan Zehra Çilingiroğlu, babası Kaya Çilingiroğlu’yla Zorlu’da görüntülendi. Güneşli havanın keyfini çıkaran baba-kız mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı. Londra’daki okulunu aile özleminden ötürü bıraktığı söylenen Çilingiroğlu, babasıyla beraber gezinti sonrasında yemek yedi. 

ÇAĞLA ŞIKEL

Bavuluyla geziyor

Youtube üzerinden kendisine bir kanal açarak moda ve yaşam üzerine paylaşımlarda bulunan sunucu- manken Çağla Şıkel, Kanyon’daydı. İnternet kanalı için alışveriş merkezinde bir çekim gerçekleştiren Çağla Şıkel’ın video için kullandığı eşyaları küçük bir bavula koyduğu gözlemlendi. Manken işini bitirdikten sonra mağazaları gezerek kendisine yeni ürünler satın aldı.