Festival bahane tatil şahane

Havaların ısınmasıyla birlikte İstanbul’da yaşayan ünlü isimler soluğu hafta sonu Alaçatı’da yapılan festivalde aldı.

Ayşe Tolga, Cengiz Abazoğlu ve Simay Bülbül, Alaçatı Ot Festivali’ni bahane ederek bol bol tatil yaptı. Ünlü isimler Alaçatı sokaklarında o kalabalığa rağmen dolaşarak kafelerde oturup güneşin keyfini çıkararak keyifli anlar yaşadı. Viento Hotel’de konuşma yapan Ayşe Tolga aynı zaman yeni kitabı “İyilik Sende” için imza günü yaptı.

Minnie ile tanıtım 

Minnie by Koton 2016 ilkbahar-yaz koleksiyonu’nu görkemli bir davetle tanıttı. Soho House İstanbul’da düzenlenen tanıtım ev sahipliğini ise Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ile kıyafetlerin tasarımlarında imzası olan Tuba Ünsal yaptı. Disney kahramanı Minnie’den ilham alınarak tasarlanan koleksiyon davetlilerden tam not aldı. Davette boy gösteren ünlüler ise çocuklarıyla birlikte etkinlikte yer aldı. Minnie’yle eğlenen çocuklar, neşeli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu. 

Hayat paylaşınca güzel

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, geçen haftalarda Bağcılar’da temelini attığı Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ne katkı sağlamak amacıyla Raffles Otel’de yemek düzenledi. Fatoş Altınbaş Sarıgül, Demet Sabancı Çetindoğan, Revna Demirören, Ayşegül Toplusoy, Sitare Akdilek ve Prof. Selahattin Kuru tarafından kurulan, başkanlığını Monik İpekel’in yaptığı dernek, engelliler için düzenlenen gecede 1 milyon TL topladı. 300 kişilik davetten elde edilen bağış ve gelirlerin tamamı Bağcılar’da temeli atılan ‘Haypader Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yapımına aktarıldı. Törende İstanbul Valisi Vasip Şahin’in eşi Şeyma Şahin, derneğin yönetim kurulu üyelerine plaket verdi.