Fazıl Say da beğenmedi... ‘Şahmaran'a saydırdı

Fazıl Say, konusuyla sosyal medyayı ikiye bölen ‘Şahmaran' dizisini sert bir şekilde eleştirdi: ‘'Bıktık ucuzluktan, böyle Şahmaran mı olur?''

Serenay Sarıkaya, Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı 'Şahmaran' dizisi Netflix'te yayınlanmaya başladı. Yayınlandığı günden itibaren konusu ve cesur sahneleriyle gündemden düşmeyen dizi, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Beğeneni olduğu kadar beğenmeyeni de olan diziye bir yorum da Fazıl Say'dan geldi.

Diziyi beğenmeyen dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Yapıma 10 üzerinden 1 veren Say, ''Şahmaran dizisini denedim daha ikinci bölümde oğlan kızı nasıl götürüre bağladı. Bıraktım. Bıktım. Böyle Şahmaran mı olur ulan? Bıktık felsefesizlikten, klişelerden, kısıtlılıktan, aşamamaktan, uçamamaktan, ucuzluktan, reytinginizden. On üzerinden bir!" dedi. Dizide Maran karakterini canlandıran Burak Deniz, dizinin 2. sezonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. İkinci sezon için çalışmaların başladığından söz eden Deniz, "Mayısta mı başlarız, yoksa yaz ortasında mı girecek o belli değil. Haber bekliyoruz. Ya eylül zamanı ya da yeni yıla yakın aralık gibi yayınlanacak gibi gözüküyor" dedi.