Ezel hayranlarını çıldırtacak dizi! Efsane geri döndü

Kenan İmirzalıoğlu ve Cansu Dere'nin başrollerini paylaştığı Ezel dizisinde Cengiz karakterine hayat vermiş olan ünlü oyuncu Yiğit Özşener ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Fox TV'de ekrana getirilen Şahane Hayatım adlı dizide başrol olarak izleyici karşısına çıkan Ezel'in Cengiz'i Yiğit Özşener, başarılı performansı ile izleyiciden tam not aldı.

Hatice Gövenç

Bir döneme damgasını vuran Ezel dizisinde rol almış olan Yiğit Özşener "Cengiz" karakteri ile hafızlara kazındı. Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere'nin yıllarca konuşulan Ezel dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Yiğit Özşener yeni bir proje ile kamera karşısına geçti.

Yiğit Özşener, güzel oyuncu Hilal Altınbilek ile başrollerini paylaştığı "Şahane Hayatım" dizisiyle ekranlara döndü. 1 Kasım'da ekran macerasına başlayan Şahane Hayatım dizisi ilk bölümü ile büyük beğeni topladı.

ŞAHANE HAYATIM DİZİSİNİN KONUSU

Şahane Hayatım, hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem'in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

Şebnem'in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi (Serkan Keskin), şimdi başına sardığı ve çok etkilendiği cinayet başkomiseri Mesut (Onur Tuna), "zengin koca"nın kelime anlamı olan Onur'a (Yiğit Özşener), musallat olmuş ve onu Şebnem'den boşatmaya çalışan Melisa (Nesrin Cavadzade) ve Şebnem'in asıl büyük düşmanı yüceler yücesi, Onur'un annesi Aysel (Sumru Yavrucuk) ile bir kadın kaç cephede savaşabilir?