Evlilik yaramadı!

BUKET KAHRAMAN
buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

Geçtiğimiz akşam en yakın arkadaşımın doğum günü için toplandık. Aslında yakın zamanda kendi doğum günümde yaşadığım tatsız kıskançlıktan sonra bu tarz etkinlikler içinde bulunmamaya kendime söz vermişken, böyle özel bir günde en yakın arkadaşımı yine yalnız bırakamadım. Kutlama yaptığımız mekânda kimi göreyim, Kenan İmirzalıoğlu ile eşi Sinem Kobal’ı… Kenan’ı yeni uzattığı bıyıklarından, Sinem’i de bakımsız tarzından bir an tanıyamadım. Sosyal medya hesaplarında profesyonel fotoğraflarını paylaşıp gündelik hayatında bu kadar özensiz dolaşınca herkesin dikkatini çekti. Benim dikkatimi çeken asıl mesele Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra Sinem Kobal’in giyim kuşamında özensizleştiği. Mesela o gece üzerindeki salaş hırkasıyla Kobal, birazdan battaniyesini üzerine alıp film izleyecekmiş gibi bir izlenim veriyordu. Ki o haliyle çekilen bir fotoğraf medyada  “Evlendikten sonra kendini saldı” yorumlarını da beraberinde getirdi. Şimdi ben de sesli düşüneyim. Sinem’e evlilik yaramadı mı?

Nil Karaibrahimgil’in süper kahramanı

Nil Karaibrahimgil, BKM’nin organizasyonunu yaptığı “Tadım ile Yaz Konserleri” kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Bende bu yazın son Harbiye konserine gitmiş oldum. Süper kahraman kostümüyle sahneye çıkan şarkıcıya, 60 kişilik kız ordusu da eşlik etti “Küçük bir kız çocuğusunuz ve süper kahraman olmak istiyorsunuz. Fazla seçeneğiniz yok. Kadın kahraman yok. Ben küçükken süper kahramanım da She-ra’ydı. Bugünü “süper kahraman günü ilan ediyorum” diyerek neden böyle konsept seçtiğini de açıklıyor. Kaç yaşında olursa olsun bir tek Nil Karaibrahimgil’e çocuk ruhu bu kadar yakışıyor. 

NEREDESİN FİRUZE

Bu sese dikkat! Bir ses dinledim yakın zamanda... Sesin sahibi “Firuze”... Adı gibi sesi de gizemli...  Bir de yeni albüm yapmış. “Deli Aşık”. Şarkının söz ve müziği Onur Özdemir ile Alper Narman’a ait. Ama benim albümde en çok Ümit Sayın’dan aldığı “Aşk Hırsızı” dikkatimi çekti. Nida Ünsal, Sefa Chesmbreah ve Gürsel Çelik’in imzasının bulunduğu bir albüm. Yemede yanında yat. Çocukluğundan beri sahnede olduğunu öğreniyorum. Aslında Firuze’nin sahne adı olduğunu öğrendikten sonra dikkatimi çekti. Küçük yaşlardan itibaren sahne aldığından ötürü gerçek adını çekindiği için Firuze ismini kullanan genç yetenek, dedesinin karşılıksız aşkının ismini kullanıyormuş. Sanatçı, yıllarca bu aşkın uğruna inandığı için de sahne adına âşık olmuş.

CANER ERKİN NEDEN İSYAN EDİYOR!

Caner Erkin, geçtiğimiz haftalarda kendisini çekmek isteyen basından arkadaşlarımıza isyan ediyor. Caner Bey “Ben futbolcuyum, magazin figürü değilim” diyor. E Caner Bey, şu anda magazinde en çok konuşulan oyunculardan biriyle yaşadığınız aşk ile gündemdeyken, kameralardan nasıl uzak durmayı düşünüyorsunuz acaba? Ki eski eşiniz Asena’yla  bir dönem sürekli magazin programlarında yer aldınız. Bence bir süre sonra kameralardan kaçılamıyorsa zevk almaya çalışmak en iyisi.