Evlilik işi kısmetse olur

BENGÜ

‘Altınçağ’ albümüyle dinleyicileriyle buluşan Bengü, İzmir’de bulunan ailesinin yanına tatile gitmeden Zorlu’da eksiklerini tamamladı. Çeşme’ye gidecek olmanın heyecanını yaşayan güzel şarkıcı, Selim Selimoğlu ile olan birlikteliklerinde her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve ekledi: Bu sene evlilik olur mu bilemiyorum ama bu işler kısmet. 

SERA TOKDEMİR-BORAN

Yeni single heyecanı 

Oyuncu Sera Tokdemir, oğlu Boran ile birlikte Zorlu’da keyifli bir gün geçirdi. Şu sıralar bir single çalışması içinde olan Tokdemir, fırsat bulduğu ilk anda oğluyla vakit geçirerek oyunlar oynadı. Yeni proje çıkarmanın heyecanını yaşayan oyuncu, “Şarkımın söz ve müziği ben, aranjesini ise Mustafa Ceceli yaptı” dedi.

ASUMAN  KRAUSE

Asuman’ın alışveriş tarzı

Bir süredir ekranlarda görünmeyen Asuman Krause, hafta içi İstinyePark alışveriş merkezinde ortaya çıktı. Ev ihtiyaçları için alışverişe çıktığını belirten güzel sunucu, AVM’de bulunan ‘Pazar Alanı’ndaki şarküteri ve manav bölümünden mutfağı için alışveriş yaptı. 

DEMET ŞENER

Demet, avukatıyla yemekte 

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile boşanma davasına bakan avukatıyla birlikte İstinyePark’taydı. Bir restorana geçerek bol bol sohbet eden ikili, çıkışta ise objektiflere mutluluk pozları verdi. Keyifli oldukları gözlenen ikiliden Demet Şener’in şık kıyafeti ise görenlerden tam not aldı. 

NEBAHAT ÇEHRE

Beklediğim proje gelmedi 

Spor kıyafetiyle Zorlu’da kameralara yansıyan Nebahat Çehre, istediği proje teklifinin gelmemesinden dert yandı. Şu anda tatil yaptığını söyleyen usta oyuncu, “Beklediğim proje teklifi henüz gelmedi. Zaten şu dönemdeki dizilerin de hali ortada ya erken final yapıyor  ya da bir sezon sürüyor’’ diyerek neden ekranlarda olmadığını açıkladı.